Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Е људи, написо и ја, заборавих да се изрекламирам овде еџеџееџеџеџе

2. Napiso i ja još jutros, AJMO PLUSOVI!

3. alt 016 dekoriše opako ;)

4. Jebac ce me sjebat! koji fazon! JEBAC---SJEBAT!kekeke :)

5. I opet je nekolicina autora bila toliko ljubazna, pa mi nije na PVT poslala linkove sa defkama. Jeb'te se, baš.

6. Pazl će ban odraditi čim bude završio takmičenje.

7. Čitam ove definicije, ove koje sam pročitao su sasvim lepe, većinom ozbiljnije jake definicije. Mislio sam da će biti, iskreno, mnogo gore u proseku, jer su moderatori (saće Ćukica biti srećan lolo) uvalili gargiju sa teškom temom. Ispade obrnuto, sutra nastavljam sa čitanjem pa dokle stignem, jepte se, imam i ja život. ;-)

8. Нисам знао да треба пвт, Зајк. Саће.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/55844-pacija-skola-raspored-takmicenja-informacije?strana=1#post_2524280

U samom dnu je Agilni napisao:

ROK ZA DEFINISANJE JE UTORAK, 17.09.2013, do 06:00 časova.

Definicije slati Ciklonu na PVT, a tema za glasanje će biti otvorena čim on bude bio odbanovan.

Inače, definicije sam utefterio i bez PVT-ova koje ste mi poslali posle mog posta. Da budem precizan: prvo sam ih utefterio, pa sam onda napisao post.

10. Trulekskrpo, matori, nemo' sad te fore uparen, neuparen, žreb-je-sranje-život-je-nepravda nego deder stavi malo http://apotekaonline.rs/image/cache/data/baby_vazelin_400-500x500.jpg pa da počnemo lolololo :)

11. Jebote, jes' bila za'ebana tema... ali, uz Radeta Lackovića sve može :) Nekako je napisah, jeb'o je ćaća...

12. HAHAHAHA, ma jok, bre opušteno! Uzeo sam noblicu, kad mi padne šećer oću da sam nervozan po forumu. ĆE SE TERAMO DO ZADNJEG GLASA PROFE! Kupujem pivo i navijam da bude neizvesno do kraja, svaki drugi ishod neće mi biti interesantan!

13. Ух, јебем ти.. треба писати дефку, а мрзи ме у пичку материну ме мрзи... Каква је то тема, лебац ти ражени?

14. Inače kad je u srednjoj bila ova tema na pismenom dobio sam dvojku tako da sigurno prolazim.

EDIT: Zapravo Tri minus. Sacam se sjetio.

15. Ne laži pazl, mora da su te banovali sa časa tad jer si vuko devojčice za kike. i dečake!

16. Напис'о сам и ја неку глупост. Могу комотно да честитам Билију, хехе

17. Ne bih se baš složio, hehe. :)

18. dvoumih se toliko da sam skoro na ecipecipec glasao sledecim kolezama:
    pazl - tenor
    gugi - marcipan
    deki - radijacija

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.