Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. ne znam dal da se preseravam...prilicno sam u kurcu i raspolozen za to i jos vrlo dobro sam upoznat sa tim da ljudi u koje imas kosmicko poverenje ispadnu gnjide,a i poznajem najgori sljam,al opet nekako nije to to da pisem,znas ono...mogu opet opaku autobiografiju napisati,mrtvu ozbiljnu za razliku od predhodne,al bi nekako radije da se debilisem,sta znam...videcu kad se naduvam XD

2. Odbanujte mog brata od tetke pazla da može da napiše defku za takmičenje.

3. neka bolji prođe pa da vidimo oće Profa smeti u sledećem kolu da piše pesmice :)

U sledećem kolu - u kojem si me, kako vidim - već video, bacam jednu jedinu rečenicu, bez obzira na temu. Dižem formu iz kola u kolo, u finalu objavljujem simfoniju za soliste, hor i orkestar!

4. raspodela jebe kevu, dva kola za redom se sortiraju takmičari po popularnosti i u duel ide najpopularniji sa najmanje popularnim. Kostur je trebalo da napravite odmah a ovo je već bezveze.
    http://galeri.uludagsozluk.com/29/kalimero_36910.gif

5. skoro sve defke sam pročitao i mislim da je prethodno kolo bilo mnogo bolje...

6. Нисам те видео у следећем колу, Профо, само си постовао ту поред па сам те пецнуо мало...нисам видео дефку твог противника још увек.

7. bezveze tema, mislim da ovo kolo neće biti ni blizu prošlog... niti možeš da pustiš mašti na volju, ograničen si kao ram za sliku... neće ovo biti kolo koje će dobro proći. Posebno raspored takmičara, najpopularniji sa onim slabije ili najslabije. Ovo mi liči na Mijatovića i prečku - svi se ponadali i čekali, kad ono, kurčić!

8. tema je odlična samo je jako teška

9. Truleks Krpa
    raspodela jebe kevu, dva kola za redom se sortiraju takmičari po popularnosti i u duel ide najpopularniji sa najmanje popularnim. Kostur je trebalo da napravite odmah a ovo je već bezveze.

Isti princip podele je bio i na "Parodija kupu" koji je organizovao Agilni. Nije uopšte bitno za dalji prolazak koliko je čija defka popularna ili koliko ko ima odabranih, već je bitan kvalitet i kako će da se glasa.

Kostur je napravljen od samog starta: u duelima su upareni više rangirani i niže rangirani autori. Čak su i mnogi niže rangirani autori prošli prvi krug bez većih problema.

Au drugom krugu su parovi isto tako podeljeni, s tim što je stranica na kojoj je napravljen sistem/raspored takmičenja malo izmešala moguće parove za treće kolo, što i nije toliko loše.

Uostalom - kakve veze ima protiv koga je neko u duelu. Eto, i nesss kao pobednik dva turnira nije prošao prvi krug.

10. Pa to, proći će bolja definicija, šta ima veze ko je kako rangiran. Jedino ako je neko bolje rangiran zato što je bolji autor, pa zato što je bolji autor napiše bolju definiciju, i onda u glasanju pobedi jer mu je bolja definicija... Ali ja ne vidim tu nikakvu nepravdu.

11. nisi me razumeo, u prvom krugu je ok, ali si samo trebao tim redosledom da upariš jednog ispod drugog na kraju a ne nanovo da nas sortiraš pa uparuješ. Da se u startu formira kostur, a ne da se pravi novi nakon prvog kruga i novim sortiranjem po rejtingu. Možda nema veze, ja bih najviše voleo na RANDOM pa ko ti zapadne, tad se niko ne bi bunio.

12. Na random se posle bune kako su u jednom paru bile dve do jaja defke a u drugom dve sranjo pa je jedna sranjo prošla a jedna do jaja ispala...ne može da se ugodi...

Mislim da je ovako osmislio baš zbog ovog prvog što sam naveo.

13. Pa, nisam mogao tako, jer ste i ovako i onako bili podeljeni u tri grupe. Zato i jeste ponovo podeljeni na isti način u drugom krugu.

14. Pa, nisam mogao tako, jer ste i ovako i onako bili podeljeni u tri grupe. Zato i jeste ponovo podeljeni na isti način u drugom krugu.

Neka si im reka', nego što ćemo za moj ban kacam već objavio?

15. Na random se posle bune kako su u jednom paru bile dve do jaja defke a u drugom dve sranjo pa je jedna sranjo prošla a jedna do jaja ispala...ne može da se ugodi...

Mislim da je ovako osmislio baš zbog ovog prvog što sam naveo.

zato bi još bolje bilo sortiranje prema proseku ocena jer bi faktor ''popularnosti autora'' izgubio malo na značaju a za sortiranje bi moglo da se kaže da je po kvalitetu (prosek je ipak merodavnija odlika kvaliteta nego ukupan zbir bez obzira što nije ni to skroz pouzdan parametar).

16. Мисим да је већи мотив слабије рангираном (не и слабијем аутору, јер сигурно не значи да више поена значи да је аутор бољи, погледајте Нешу Де Белог или тако неке сличне главе) да напише бољу дефиницију ако се такмичи против јачег на табели, тако да систем није вопште лош.

Зар ти ниси банован Пазле?

17. Meni je sistem ok iako sam u donjoj polovini žreba.

18. Зар ти ниси банован Пазле?

Evo ne znam

19. Napisah i ja ... Srećno svima !

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.