Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hahaha, kao Maksimilijan Morel ili kao Mile? :)))
Sa jedne strane ouvaj.... khm.. elem, dok sa druge... E jesi ti neka nezgodna najbolja drugarica, vragolanka lolo
Lukse dobričino!
Eto ti sad gargije pa ti zajebavaj pseta :)
Potpuno se slažem s peškirom, žene nisu duhovite, samo se glupo kikoću prevremeno ejakulirajući svoj grohotan smeh, a sve u cilju da duhovitim muškarcima podižu ego, jer to je na kraju krajeva, njima neophodno da bi pregurali dan.
lololo
(evo, humorna orijentacija mi biseksualna, tačno sam znala da je do mene nešto)
Lukse dobričino!
:(
Karma, you ruthless bitch. :-D
Ko drugome jamu kopa - fizički je radnik :-P
da ne, majke.
TATICA
olololo
Potpuno se slažem s peškirom, žene nisu duhovite, samo se glupo kikoću prevremeno ejakulirajući svoj grohotan smeh, a sve u cilju da duhovitim muškarcima podižu ego, jer to je na kraju krajeva, njima neophodno da bi pregurali dan.
Evo konacno sasvim realnog posta. Natnat, thumbs up.
Luks, priznaj koliko te njih frendzonovalo :)
ja na njih gledam kao na meso okolo pičke
I onda ideš i pevaš I OKOLO SALATA?
Ako muškarac nema duhotivost il ego šta ostaje da mu se podiže?
Kurac
Labelo koji mu je ispao iz zadnjeg džepa.
muskarci koji korsite labelo su zene!
Pa to i kažem.
Žene su kao vino.
... Insolent Defender, Euglena, Ma'at, Artemida, Gospodžo-zgaziš-me, Šiva, Crying Knife, Muskatla, Mara, MarijanaP, Mara Munja, Zmia, Katija, Staklena, Pufna, Zločesta Pufnica, Jana, Cakana, Energija, Aurora072, Lullaby...
I sve ste ih spalili jer nisu razumele vašu duhovitost :(
Šta, najbolje poslije deceniju čuvanja u podrumu? :)