Goruće pitanje - ŽENE

1. Hahaahaaaa, joj izvini, suze mi pošle, a žalosno je. Izvini!

Dobar trol je čudo :)

2. natnat će od mene napraviti totalnog paranoika

3. e da, ja poznajem samo dvije djevojke uživo koje imaju smisla za humor koji je meni zanimljiv.
    razlikuju se ipak ženski i muški humor. ja se mogu šprdati na račun patrijarha pavla i hendkikepiranih malih crnaca. većini ljudi to je grozno.
    ima zanimljivih vukajlijašica, i sada natnat reče da su to možda muškarci. razočaraću se jednog dana.

4. Rekla sam ovo

Znam bar 5 likova odavde koji su ustvari žene, prave, pravcate.

:)

5. Kad Nat sroči, to baš daje širinu prilikom interpretacije :)

6. i to bi me razočaralo nato, ali rekla si i ovo što sam ja naveo.

7. Ja to Šalabu zato što se zaljubio na pvt-u :)
    Ma ne brini, sigurna sam da ima još zanimljivih vukajlijašica, onih stvarnih sa kojima ćeš moći da komuniciraš. Ako počnu mnogo da te gnjave na pvt i da ti pružaju neke seksualne usluge virtuelno, znaj da su muškarci.

8. ma mene na cijeloj vukajliji samo dvije interesantne. za ovu jednu znam da nije muško :)

9. Definiši: Interesantne.

10. Nada se da su sažaljive prirode :)

11. Jel interesantne znači da lako daju pičke?

12. Kako si vulgaran, oteraćeš ih.

13. razlikuju se ipak ženski i muški humor. ja se mogu šprdati na račun patrijarha pavla i hendkikepiranih malih crnaca. većini ljudi to je grozno.

Da, sa tim što ti kojima je grozno mogu biti i muški i ženski, uglavnom muškarci bi te prebili na licu mesta, a žene bi se pravile da ne vide ili bi moralfegovale žestoko. Najzanimljivije kod žena je da se sprdaš sa Proeskim, to je pobeda.

14. kakvo crno jebanje, to je na ovom sajtu ređe nego musliman na BMK koncertu. ima izuzetaka naravno.
    ma obe su u beogradu, a neću se cimati da idem u beograd da jebem jer nisam toliko zagorio. pravi razlog za to je naravno da su šanse da jebem kada dođem tamo u promilima :)
    interesantne kao kompliment mislio sam.

15. Nećete jebati naše žene medjedi. Ni mi medjedice ne diramo. U šumu preko Drine pa se parite

16. Nećete jebati naše žene medjedi. Ni mi medjedice ne diramo. U šumu preko Drine pa se parite

17. Ja tu u početku ništa nisam mogao da se snađem, mislio sam da je Gospođica Obrenović muško, ne znam zašto, za Gospodžo zgaziš me isto sam mislio, i još za par ženskih autora čiji se biološki rod ne poklapa sa gramaričkim rodom nika. Ali sad sam se opametio, odmah gledam prvo žender, da ne bih uvredio na forumu osobe koje striktno insistiraju na tome. Inače mi svejedno, možda se desi da mi neki put više prijaju definicije muških autora, ali na forumu muška imbecilnost toliko dominira da mi se čini... Ne znam šta mi se čini, počeo sam rečenicu i ne znam kako da je završim.

18. Ja na njih gledam kao na najbolje drugarice.

19. Ja na njih gledam kao na nečije ćerke, sestre, i što da ne, majke.

20. ali na forumu muška imbecilnost toliko dominira da mi se čini...

Mislim da si ovde morao stati sa pisanjem...