Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Rade mi je najjači kad krene sa izlivom hejta! Keve mi, kod njega se to vidi da je baš iskreno, valjda što je čovek inače miran i kul... KAŽI IM RADE!
Ja od celog tvog posta vidim samo cmokić na kraju. Što je babi milo to joj se i snilo.
U mojoj kući ja kuvam pasulj, doviđenja prijatno.
Jednom sam osto gladan.
Pseto, divim se tvom metodu "šuknjavanja", a ovde si lepo to sažeto objasnio. Vidiš samo ono što tebi odgovara, pa ispadne da si skresao nekome. Nisi. Nijednom.
Idi bre, tebi još gore: kad uprskaš, jedeš pasulj tri dana i još moraš da ga sam kuvaš.
Kad me vidi, žena stane,
"Dobro jutro kapetane!"
Ja nikad nisam ostao gladan. Čak i da nemam love, u kafani mi je crta otvorena od šesnaeste...
I samo oće me pegla, gde ja krenem eto je trči sa peglom. Pusti me bre didem izgužvan oženio sam se ne trebam nikom da se svidim.
ti si kreten jer se primaš ko šibica na ovakve gluposti. Gde piše da ovde na forumu mora da se piše istina? Ima da pišem šta oću. A i da stvarno neću da radim jer sam završio faks (a nisam još), a neću na građevinu, to je moj problem i nema zašta ti da se osetiš prozvanim kretenom. Ako si radio, neka si, radio si za sebe, ne za mene
Moraš biti čist i lep za svoju ženu 24 časa dnevno. I dok spavaš ne smeš da balaviš i hrčeš.
NAŠ LI TI KAKO TEK ONA HRČE!?
Cirkular joj nije ravan! A kad je munem u bubreg što si me udario!?
Ja ne mogu spavam! Boli nju tuki ona ne ustaje ujutru.
Ja sam se noćima iskradao da spavam u dnevnoj sobi...ne hrče al što se rita! Izlomi me ko vola, kolege lažem da treniram mma.
HRRR GRRR,HRRR GRRR, HRRR GRRR, HRRR GRRR JEBEM MU SVE MU JEBEM!
kako god ali ova tema je objasnila zašto nema žena na sajtu lolo
RIT RIT NJIIIIII NJIIIIIII RIT RIT ALO BRE JA ZNAM DA SAM PASTUV AL NE MORAŠ TI DA NJIŠTIŠ I DA SE RITAŠ KO ŽDREBICA JEBEM MU MATER!
А кад крену неке перверзије салатице, воћкице да спремају и то све због страха од вишка килограма, па онда натерају целу фамилију да једе неке воћкице па после морамо да бришемо на Дунавски кеј да ловимо сомове и неш' поједемо домаћински.
Pa jel nije bila poenta da nađemo odgovor?
Жене су говна.
biti sa zenom je malo pederski...
Onaj osećaj kada se praviš da voliš rižoto sa papajom...