Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Banini
Na kake li ste vi to žene natrčali,c c c...
Sovolkim sisama
Otkud znaš kolke su mi?
Elem,izvući pouku iz Cosminog posta. Da ne laprdamo previše.
Ovo je takva generalizacija, samo takva. Činjenica je da je ova pojava postala masovna, ali zato što ljudi ne znaju šta hoće i šta mogu. Ima i nas što možemo i hoćemo. A uglavnom i moramo.
Ja pričam o svojoj ženi, znam da ti to nemaš.
koji je tvoj razlog, fendere?
Па ја немам разлога да постанем педер јер колико год ме нека девојка разочара, увек може да се нађе нека нова. Могу ја да тугујем због неке девојке, да ми буду повређени сујета и понос, али ћу да нађем неку нову, нећу да га гурам у нечија говна, само зато што ми није нека тамо дала, него ћу да га гурам у другу пичку. Да неко постане педер зато што је разочаран у женски род је дебилан и неубедљив разлог.
Стварно ме занима колико си ти то умоболна кад некога тако лако називаш педером, само зато што ти нису симпатични његови ставови? Овакве увреде само могу да износе или недојебане кучке, или неуспеле спонзоруше. Само такве мушкарце називају педерима, као што искомплексирани мушкарци за ама баш сваку девојку кажу да је курва или спонзоруша. Нису све курве и спонзоруше, али су многе велики паразити које не троше пуно, али много закерају.
Posle se pitate gde su žene po forumu :)
A sigurna sam da tvoja žena nosi kao ja 85. Blago tebi.
da bre,kurva kuka...argumentovano joj je objasnio da nije u pravu.
Dok ne vidimo svi mi ovde ti moš da kažeš da si Pamela.
Па да, види јој се по фаци да је курва. Благо овом алфа мужјаку кад може, ја ако подигнем глас усере ме жена од батина. Јебига, сигурне куће се праве само за жене а кад сам звао полицију да им акжем да ме жена бије они ми се смејали. А кад сам јој вратио они дошли и ухапсили ме. ХОЋЕМО КОНТРАЕМАНЦИПАЦИЈУ!
Luks ti malo malo pa nezapržen pasulj.
Zar to nije meze? Ja pojeo pola činije, ide dobro s crnim vinom...
Da žene imaju muda da same koračaju kroz život bile bi muškarci.
fendere, izvini ako sam te uvredila.
Šta nam to treba u životu?
da koračamo kroz život?
blago raširenih kolena zbog otečene prostate...
ja mislim da bi meni to smetalo...
Aahahah kosmopolito al me nasmija. HAHAHAHHA AHAHHAHAHA HAHAHAH
meni nije smešno, pinki...ne znam jel vama smeta, ne mogu ni da zamislim osećaj.
Ženama treba kvalitetan kurac. Veliki namašćeni kurac, koji će da im rastoči ono malo što imaju. Eto rekao sam. A sad Kosmo imaš poljubac od mene iako sam peder. :*
fendere, izvini ako sam te uvredila.
Богме, јеси. Јесам ја испадао во и веселин много пута у животу, чак и превише, али хвала Богу нисам одустао од женског рода.
Али сам и ја био џукац па су ме неке тако несрећне вређале на тај начин да сам педер или да ми је мали јер не волим лепе жене, тј. не ценим њихову лепоту.
Не свиђаш ми се и одмах ми је мали или сам дерпе? ШКК?
И после мушкарци искомплекисрани. Искомплексирани смо и једни и други. Зато се масовно девојке називају курвама и спонзорушама, а момци педерима са малим курчевима.
Не умемо да прихватимо нечије "НЕ!" и да лако кажемо "ДА!". Знамо само да очекујемо обрнуто.
Kosmopolito ja Vas cenim jel se vidi da ste dobra osoba iako ste žena.
Vi sami znate kako boli kad se poradja i kako boli stomak kod menstrualnih bolova.
Zato se nadam da su vaša deca muškarci