Goruće pitanje - ŽENE

1. Nisam mizogin, al zene jednostavno nemaju smisla za humor. One su bolji prijemnici (hehe) humora.

Ne razumem. Kao smeju ti se, a ne govore ti ništa smešno? (hehe)
    Vukajlija je uspela da me učini nesigurnom po pitanju rodnog identiteta, odem na Ana.rs i sve mi čudno, tamo su skoro sve gole ženske na avatarima.
    Nisam merila koliko se puta nasmejem u zavisnosti od biološkog pola osobe koja izjavljuje duhovitost, ali po mojoj paušalnoj proceni, nisu u većini muškarci, podjednako je to. Moguće i da je do mene, poznajem duhovite žene. Poznajem žene!

2. Eh sad, svetložuto, valjda roze majku mu.

Zameni u narandžasto i savršena si.

3. Zameni u narandžasto i savršena si.

Jaaaaooo, hvala ti, srce :*

4. Je l' to znači da ćeš uzeti narandžasto?

5. Imaolalo sam jednom plave nokte, od čekića, i nekako mi lepo izgleda kad prođe vreme pa krene malo da postaje ljubičasto, pa rumenkasto, znaš onu nijansu. Ne znam, moraolalo bih malo da eksperimentišem. Nakačiću sliku posle zamene ovog odvratnog dlakavog tela za nežno svilenkasto žensko.

6. Nisam merila koliko se puta nasmejem u zavisnosti od biološkog pola osobe koja izjavljuje duhovitost, ali po mojoj paušalnoj proceni, nisu u većini muškarci, podjednako je to. Moguće i da je do mene, poznajem duhovite žene. Poznajem žene!

Hajde uzmimo na primer Vukajliju, jer ona slovi za sajt sa humoristicnim sadrzajem. (valjda). Od tvojih, recimo, 10 omiljenih autora koliko je zena? Koliko zena ima u top20 po renkingu ovde? Ako je tako ko sto ti kazes, na prvo pitanje ce biti odgovor 5, na drugo 10 ili oko 10. Pogledaj, pa mi reci.

7. Žene su ženstvene hehe

8. Nakači i dok si muško, ic kjut. Samo dok si muško uzmi ljubičastu. ♥

9. Nakači i dok si muško, ic kjut. Samo dok si muško uzmi ljubičastu. ♥

Važi, imaću bar još jednu seansu sa čekićem u ovom telu, pa kačim kad počne malo da dobija ljubičastu nijansu.

10. Hajde uzmimo na primer Vukajliju, jer ona slovi za sajt sa humoristicnim sadrzajem. (valjda).

Nisam neki matematičar, ali ako poredimo odnos muškaraca i žena, i taj odnos, to bi bilo tako nekako, podjednako. 99% muškaraca, koliko treba žena da mi se nađe na tom spisku? Jedna.
    Ali, pitanje je zašto ne dolaze ovde?
    Ja predlažem da se žene privuku nekako. Ili da odredimo razlog zbog kog su one koje jesu ovde, ovde.
    Evo, ja ovde uopšte nisam znala da imam sa kim da pričam o lakovima, a puna mi fioka lakova. Imam plavi na šljokice, crveni, roze neon, žuti, zeleni... :)

11. Opet nije slucajno sto su zene na sajtu vezanom za humor manjina. Pronadji sajt sa receptima pa da vidis ko je tu vecina, a ko manjina.

12. Meni je to potpuno svejedno, da li je u pitanju muško ili žensko ne igra ulogu - mogao bi se nazvati humoristički biseksualnim...

13. Moguća su dva razloga za neduhovitost žena na Vukajliji:

1. Možda postoji neki paralelni ženski univerzum, u kome žene žive, iz koga žene ovo čitaju, preko muških ispada humora namerno prelaze sa skepsom, a valjaju se od smeha kad pročitaju nešto što je napisala neka druga žena. Zato što u paralelnom ženskom univerzumu važe drugi zakoni humora.

2. Možda žene ne viču stalno kurac sisa govno pička lololololo ja jebem i onda se smeju. Ja bar ne znam mnogo takvih u stvarnom životu.

Nešto od ovog dvoga sigurno jeste.

Evo, ja ovde uopšte nisam znala da imam sa kim da pričam o lakovima, a puna mi fioka lakova. Imam plavi na šljokice, crveni, roze neon, žuti, zeleni... :)

Ja sam nažalost još level čekić :)

14. Ja imam nekih lakova za nokte, ali ih koristim za nadraživanje čula mirisa, no nebitno. Hoćemo li preći na PVT o lakovima, marcipan?

15. ja volim lak za nokte da stavljam u onu rupicu na glaviću

16. Moja omiljena boja je ljubičasta. To vama smem da kažem

17. _AJAX_
    Moja omiljena boja je ljubičasta. To vama smem da kažem

+++

18. Potpuno se slažem s peškirom, žene nisu duhovite, samo se glupo kikoću prevremeno ejakulirajući svoj grohotan smeh, a sve u cilju da duhovitim muškarcima podižu ego, jer to je na kraju krajeva, njima neophodno da bi pregurali dan.

19. prevremeno ejakulirajući svoj grohotan smeh

Nat, svrši mi u uvo ;))))
    prevremeno!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.