Kakve ovo ima veze jbt? Pa Zmia je 100 i neka pa šije prvih 20 autora bez problema. Dal autori stvarno ocenjuju duhovitost drugih autora samo po renkingu?
Što se tiče naslova teme, morao sam da dodam ovo GORUĆE, jer ovde reč žena više ništa ne znači i izgubilo je svaki smisao, te bi ga poštovani korisnici glat preskočili
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tebi je to smešno kad si stavio tolke smajlove?
ako su smajlovi jedino što si ti videla, onda je žalosno ;)))))))))))))))))))))
Naslov teme sugeriše nešto sasvim drugo od ovolikog pisanija - osam strana teme, a ni jedna veštica nije spaljena...
Forum je otišao u vražju mater, nepovratno.
lepo kaže marcipan
možda mi muški i nismo tolke pičke da ih spaljujemo
pre upotrebe lolo
JA SAM AJAKS I MOJA OMILJENA BOJA JE LJUBIČASTA
Molim vas da se Ajaksu obraćate s dužnim poštovanjem, pošto je i moja omiljena boje (posteljine) ljubičasta.
Kakve ovo ima veze jbt? Pa Zmia je 100 i neka pa šije prvih 20 autora bez problema. Dal autori stvarno ocenjuju duhovitost drugih autora samo po renkingu?
Što se tiče naslova teme, morao sam da dodam ovo GORUĆE, jer ovde reč žena više ništa ne znači i izgubilo je svaki smisao, te bi ga poštovani korisnici glat preskočili
Naravno da ne, vidiš da pričamo sa tobom i šalimo se duhovito iako si 3 i nešto hiljaditi, a nisam ni gledala na kom mestu ti je dupli.
a onda je mrmot zamotao čokoladicu u foliju....
sujeta je čudo
Čudo, majke mi, vidiš li ti kako sam ja sujetan najstrašnije?
Жене нађу нешто паметно да раде поред сајта, ми мушки смо изгубљени.
pa dobro jbg, kontam i ja bi verovatno bio da napišem 1000 def i onda dođe neki mađar i kaže da je neka žena bolja od mene
još samo kad bi ti bio Mađar...
Ubedljivo najduhovitija osoba sa našeg sajta, ALI UŽIVO, MOLIĆU LEPO je Uroš - i pametan čovek, nije kročio ovde već godinu dana!
veoma si nepoverljiv
kad su žene vidjele šta ste sve radili jadnoj Šani povukle su se sa sajta. njihova pronicljivost nema granicu, shvatite.
Hahaahaaaa, joj izvini, suze mi pošle, a žalosno je. Izvini!