U šta da se masakriram

1. jel to bilo u bg

2. Не, мислим да је било негде на путу за Словенију, неки дворац нешто.

3. thilmo jesu li na toj zurci bili debili sinobusi?

4. a ma ima dosta debila takvih

5. najbolji kostim koji sam ikada video je neki retard nadrogirani i pijani navukao na sebe kartonsko bure i stavi tregere a bio je go imao je samo gace

6. Ја сам увек мрзео те маскембале, никад нисам ишао на те журке.

7. Maskiraj se u vukajlijaša.

8. Ja bi' volio otić' na maskenbal, al' da imam auto, blam me da idem busom maskiran, da mi se smije narod.

9. Можда ти је неко већ предложио, мрзи ме да читам тему - У ПАНДУ!

Кажи да није до јаја
    http://i.imgur.com/1pdfmmg.png

ЕДИТ:
    а можеш и да крадеш мале панде послије

10. mos se maskiras u srbendu.uzmes od caleta maskirne fareke(ako nema cale,sigurno neko od blize rodbine ima),gore navuces neku majicu jugoalata,jugodenta,jugodrvo i razne varijacije na temu.nemoj se brijes jedno vreme,a i ne kupaj.stavi nesto s'kokardom na vugla i non-stop na zurci furaj flasu rakije u ruci.bedz sa nekim iz haga je obovezan.osecaj se na beli luk(tebi to ne bi trebao da bude problem).
    mos i da budes urban.uzmi neke helanke farke(to mu dodju one uske).i to mos da pozajmis od sestre ili neke zenske uze rodbine,gore roze majica.stavi i neke alke u nos,obrvu i jos koje kude.stavi neki kacket na glavu.furaj mala piva ili koktele na partiju,budi tih i pederast,mirisi k'o kurva.ovo ti je za nula dindzi,a bices kao i oni.bole ce te kurac.

11. Ladno si turio Kostića.

12. Ladno si turio Kostića.

13. Kačenje privatnih fotografija, šest godina zatvora. Instant.

14. E, kad smo kod toga, nekako mi uvijek bila želja da se maskiram u Boromira. Nabavim neku periku, pustim bradu, al' problem bi oprema bila, ja kad bi' to radio, moralo bi ful realistično da izgleda, sa sve rogom i štitom, mor'o bi' sve to ili da tražim k'o konj par godina, ili da pravim, što bi opet uzelo dosta vremena. Zato neću ni da se maskiram, idukurac.

15. Ja bi' volio otić' na maskenbal, al' da imam auto, blam me da idem busom maskiran, da mi se smije narod.

Pa boli te kurac, ko te zna?
    Ja tako prošle godine po BG-u šetao obučen kao STIG, ljudi se zaustavljali da se slikaju sa mnom, baš kul bilo.

16. A kurac, Stig ima kacigu na glavi. :D

17. Isto kul maska, Truper iz Ratova Zvijezda.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.