U šta da se masakriram

1. iseri se u šake i namaži se govnima

2. Isto kul maska, Truper iz Ratova Zvijezda.

Jeste, ali samo može se desiti da na maskenbalu ima 5-6 Trupera pa se isfuraš :)

3. Nabaviš negdje gas masku i vojnu uniformu, vijetnamku i eto ga, STALKER :)

4. A ček, jel to neka žurka tipa da uletiš maskiran pa se posle 00:00 pojačava muzika i gase svetla i onda jebe ko koga stigne u mraku?

5. Obuci se ko i obično, ištampaj zahtev za legalizaciju kuće od trista kvadrata u Beogradu i odnesi na žurku. Kad te pitaju šta si, reci da si se maskirao u Kosovara.

6. Nabaviš negdje gas masku i vojnu uniformu, vijetnamku i eto ga, STALKER :)

Ne, uzmeš gas-masku, JNA šlem, oko vrata kožnu ogrlicu sa nitnama, pirsing u bradavicama, mačetu, go do pojasa (na grudima da piše nešto zanimljivo karminom, još bolje ako su dlakave), od pojasa nadole kratka baletska suknjica, mrežaste čarape sa halterima i neke lake otvorene ženske cipele sa cirkonima. Šik.

7. Hvala vam na kvalitetnim savetima. Poslušaću ih sve. Prvo Valdemara ( kombinacija snova), onda se namackam govnima i muvam na ribolovačke fore.
    Pravi ste drugari volim vas sveee :* <3333333

Inače nije za dame i gospodu - čisto izdrkavanje i zajebancija uz pivo i var. Moro sam malo da serem u uvodnom, red je.

8. Pa luče ti to nas našo da jebeš oca ti jebem. Ljudi se trude da ti pomognu na što kreativniji način na 6 strana a ti sad kažeš da si nas zajebavao. Nisam ni očekivao da se družiš sa gospodom i damama.
    Tražim ban za mališu da ne otvara ovakve teme više

9. Cvrc, dvojica smo. Ja zelen a on mlad lololo

10. @_AJAX_ Nenenene nenene zvanično je to sve. A na var se ide posle :D
    Stvarno mi je trebala ideja, nije zajebavancija. Dolaze slovenci neki i bugari, rumunii i još neki stranci ( rumunke aaaa). Ima dobrih ideja i sigurno ću ih iskoristiti.
    @Pinki u Banji

Isto kul maska, Truper iz Ratova Zvijezda.

Bi ja rado al skupo. Stig je isto skup. A uz ono kostićevo ima da me navataju panduri da me jebu samo tako. Nisam Sit (crko gladan)

Nabaviš negdje gas masku i vojnu uniformu, vijetnamku i eto ga, STALKER :)

Ortak već provalio ovo tako da ništa od toga. Imamo par gas maski uniformi i vijetnamiki al je malo poglu.

DAJTE JOŠ IDEJA !
    U ŠTA SE VI MASKIRATE ?
    KOJE SU VAM OMILJENE MASKE?
    D ŠOU MAST GOU ON!

edit: JEBEM TI CITIRANJE DA TI JEBEM CITIRANJE AAAAAAAAAAAA

11. U DILDO DA SE MASKIRAS SINE!
    MOZDA CESE NEKA NABIJE NATEBE!

12. DA IDEM KROZ SOBU I DA SE TRESEM I VIČEM ZZZ ZZZZZZZZ

13. TO BRE TO!
    A A A
    STA KAES!?

14. Пар идеја:

Достављач пице из порнића - само набави кутију породичне пице и натакари неки качкет у бојама Италије.

Кућни мајстор из порнића - што уже фармерке, нека сива/црна/бијела боди мајица, појас са алатом, шљем по жељи.

Чистач базена из порнића - само шарени шорц до кољена од одјеће, онај дјечији мередов што дјеца купују по мору.

Имаш још тих порнићарски фазона, да ти не пишем, гледао си некад сигурно.

15. Brate svi oni koji hoce da se maskiraju u nesto iz Star Warsa, pravac kod Marka Bulata na gajbu, on ce znati tacno u sta da vas obuce hehhehe. E i recite da sam vas ja poslao, da se ne zacudi covek :D

16. ako si dovoljno ruzan ne moras da se prerusavas

17. Nisam dovoljno, ćeraj dalje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.