U šta da se masakriram

1. mozes tipa u slavisu da se maskiras

2. Буди Славк0 и јебаћеш.

3. да, славк0 је евергрин. као бора дрљача

4. E, u filmskog Džokera ti je vrlo lako da se maskiraš, a ostavlja utisak. Sasvim ti je dovoljno da obučeš ljubičasti sako, garant ima neko, možda ne mora ni sako dovoljan onaj prsluk (kakav Manča nosi, jes malo gej al poslužiće) da je ljubičast preko zelene košulje, ona boja za kosu može da se kupi za dvesta dinči mislim u indijskom šopu (mož i kupiš neku ljubičastu pa piči po nekoj prastaroj iznošenoj letnjoj jakni da je obojiš). Još malo bebipudera, crveni karmin i malo crne senke (sve možeš od drugarice da pozajmiš) i gotov si. A ima i sve emo i alt pičoke da se zalepe za tebe. Slobodno dođi u farmerkama i patikama, bitno gornji deo da liči i boli te uvo.

5. U CRNCA! MOZDA CE TETI DA VIDE MOCUGU!

6. smorka, promenila si ime, promenila si glavatara, mislim da imas krizu identiteta.

7. Ja sam se jednom maskiro u normalnog.

8. smorka, promenila si ime, promenila si glavatara, mislim da imas krizu identiteta.

Pravi si Šerlok. :)

9. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130429032604/fantendo/images/2/21/FortuneStMario.png

Eто, за ово ти треба плави радничкикомбинезон, црвена мајица дугих рукава, бијеле рулавице и црвени качкет. Бркове можеш да направиш како хоћеш. На црвени качкет смао налијепи оно М. Сви ће препознати у кога си се маскирао

10. da li ti je glava kockasta?

11. Ogrni čaršav kao togu.

12. У слепца. Само ставиш тамне наочаре и нађеш штап и боли те курац. Ако немаш штап, руке испружиш напред, и хваташ све женско засису, јер си слепац и мораш да опипаш шта је испред тебе.
    Једном приликом, пред КСТов маскенбал сам изнео девојци своју идеју за маску, али није била одушевљена баш. Питам се зашто.

13. U alko test, pa nek ti pijane rave duvaju karu.

14. Xexe, Reme, priznaj, poenta tvog posta je dimaš devojku, a mi slepci nemamo.

15. Наравно Сморка, ти да имаш девојку Образовци би те тукли углаву.
    А видиш, ја могу да имам девојку и да ме не туче нико осим ње.

16. Smorka nabavićemo ti jednu ako treba.

17. uzmi zeleni auto lak oboji se i vici JA SAM KRASTAVAC

18. http://www.balkanmedia.com/slika-sasa-matic-donirao-65000-evra-centru-za-slepu-decu-slike-8677-1-1.jpg

Мало замажи косу каладонтом да забијели, фазон сиједе и свако мало вичи "Мааааааскара!"

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.