U šta da se masakriram

1. JA SAM KRASTAVAC

'VATAM KONJA ZA KURAC

2. Сморка, видех да имаш ону медаљу за дефке или како се већ зове. Погледах ти дефиниције, не заслужујеш палац. Појента, како си дошла до тог успеха, које су форице потребне, како успети у овом свету капитализма и дигресије ходочашћа?

3. Smorka, ja ću da budem tvoja devojka!
    Ili još bolje - biću tvoja kučka!

4. Вејв, уопште не сумњамо да си кучка, али то овде није тема.

5. Маскирај се у уложак са крилцима.

6. vEJVE, PA SMORKA NIJE MODERATOR.

7. vEJVE, PA SMORKA NIJE MODERATOR.

Znaaaaam, zamisli... kakva šteta... :/

8. U dzem od kajsije. Samo obuces nesto narandzasto, zamotas glavu u celofan i metnes na grudi natpis DZEM OD KAJSIJE.

9. Nemoj ići na žurku, ako nemaš šta da obučeš!

10. Појента, како си дошла до тог успеха, које су форице потребне, како успети у овом свету капитализма и дигресије ходочашћа?

Belzebub mislim da je slobodan, javi se. I relativno je nežan.
    http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130402213610/someordinarygamers/images/c/c0/Evil_pentagram.jpg

Smorka, ja ću da budem tvoja devojka!

Nisam mod.

11. Вејв, друже, ти си највећа љига од "човека" коју сам срео у стварном и виртуелном животу. Не желим да вређам, прозивам, само констатујем. Ти си дно дна људске врсте упаковано у шарени украсни кинески папир.

12. Nisam mod.

Znam, Smorka, već sam konstantovao:

Znaaaaam, zamisli... kakva šteta... :/

Samo 4 posta iznad...

Вејв, друже, ти си највећа љига од "човека" коју сам срео у стварном и виртуелном животу. Не желим да вређам, прозивам, само констатујем. Ти си дно дна људске врсте упаковано у шарени украсни кинески папир.

Druže, Tito, mi ti se kunemo...
    Davno prošlo vreme, Tile... Rajder ti šalje ljubac... :*

13. TheWaveRider
    Smorka, ja ću da budem tvoja devojka!

oghma infinium
    Nisam mod.

http://media.tumblr.com/be3d42678483d6eb1f11915d12c53056/tumblr_inline_mh3i60If6o1rvklyl.gif

14. maskiraj se u mene ako je za haloween

15. Thilmo moj brat po ideologiji
    ps. Maskiraj se u čoveka, pošto nisi

16. Maskiraj se u bogalja i cijelu noć će ti donositi pivo i boli te kurac

17. maskiraj se u maskiranta i sve zamaskiraj zamaskiranjem maski

18. Hahahahahahaha jebeni Matići hahahahahah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.