Prijava

Да јбт... Иринеј, човече...

Иринеј млакоња! Није довољно конзервативан!

Pu, kak'i ste, a Irinej vam živ!
:)

Енеми, ти кажеш да је општи став о наталитету, а не подржавање варслордова. А ја сам нагласио оне делове из којих се види да се обраћа мајкама које су изгубиле синове и да им говори да треба да криве себе, јер ето, нису рађале више. Не поручује ли то мајкама?

Манипулисање религијом у личну корист. Гријех. То Павле а.к.а. Гојко колико знам није радио.
Енде.

Не поручује ли то мајкама?

Нисам ни рекао да не говори мајкама да криве себе. Али не говори да је рат до јаја и да нису криви покретачи ратова и сам рат. То говори твоје тумачење а не његова изјава, зато ти кажем. Није исто:
- Није вам Слоба крив што нисте рађале више деце глупе курве
и
- Требале сте да родите још које глупе курве, мање би болело.

najjace kada se pojavi neki mali nabedjeni ateista,satanista ili tako neki kurac,pa pocne da pljuje po nekome samo zato sto taj neko veruje u boga.isto ako i oni sto masu krstacama i govore da ces goreti u paklu.gomila mentola...kazu canak rekao nesto pametno...sta?ja ne razumem.taktika,zbuni protivnika,mislice da si nesto pametno rekao ako nema smisla.ono,bice mu glupo da te pita sta si rekao da ne ispadne glup...

Ја сматрам да је имао и добре и лоше стране, чак сам склон да поверујем да је био наиван и искориштен од политичара... Имам негативно мишљење о људима који само што те не бију, ако случајно кажеш да нпр. не сматраш Павла свецем. Нервира то што људи не желе ни да узму у обзир да је некад, негде можда и погрешио (рецимо, да му овај цитат баш и није најодмеренији).

да, али у његовом случају добре стране поприлично претежу над лошим(+ видети валдемаров пост о бабама и жабама). зато не видим разлог за толики труд уложен да се пар неодмерених реченица извлачи из ко зна којих прича и преко њих паја покушава дискредитовати и пљувати. осим ако ниси петар луковић или неко слично створење које живи од тога

и да им говори да треба да криве себе, јер ето, нису рађале више. Не поручује ли то мајкама?

On kaže:

zaboravljajući da optuže sebe što nisu rodile još dece da im ostanu kao uteha

Iz čega možemo zaključiti da patrijarh Pavle misli kako bi recimo kad pogine jedno dete (A NIGDE NE KAŽE DA JE TO DOBRO DA ONO POGINE I DA TAKO TREBA DA BUDE!!!) prisustvo drugog deteta služilo kao određena uteha u situaciji, jer je najteže majci kad joj jedino dete pogine. Osim toga, taj pasus je istrgnut iz nekog šireg teksta, pa nam kontekst nije poznat. Uvek je rizično i neodgovorno prema objektivnom zaključivanju vršiti takvo silovanje nad tekstom istrgnutim iz konteksta. Eto, ja ne znam šta bih više rekao.

ja cekao patrijarha da kaze nesto strašno, a on "molim vas da se razidjemo u miru"... nemam sta da prigovorim, jebi ga.

sto se nenada canka tice, nisam verovao da govna mogu da se naredjaju da stoje tolko uspravno i visoko dok ga nisam video.

tolko. inace, vernik nisam.

Do jaja je reći ženi kojoj je riknuo sin da je smor što nema drugog da je uteši i da je ona kriva zbog toga što je rešila da ne rađa još.

ne znam za tekst,kazete istrgnut iz konteksta...da se uzme u obzir da je to govorio covek koji veruje u carstvo nebesko i ne smatra ovozemlajski zivot necim predobrim...

- Требале сте да родите још које глупе курве, мање би болело.

z čega možemo zaključiti da patrijarh Pavle misli kako bi recimo kad pogine jedno dete (A NIGDE NE KAŽE DA JE TO DOBRO DA ONO POGINE I DA TAKO TREBA DA BUDE!!!) prisustvo drugog deteta služilo kao određena uteha u situaciji, jer je najteže majci kad joj jedino dete pogine.

Признајем, у праву сте. Али мени ни то није баш прихватљиво, нису деца гума на бициклу да ти је замене тек тако. Бол је бол. (чека да види да ли ће ико приметити алузију на дело једне врло омиљене српске књижевнице :Д)

Па да, Валдемаре. Кад погине дете у рату или умре од рака у миру, његова поента је да родитељи много пате, ако им је то дете било једино. Није рек'о РОДИ ДВА ТРИ СИНА ДА СЕ БИЈУ СА ХРВАТИМА, ВАЉДА НИСИ ТОЛ'КИ БАКСУЗ ДА ТИ СВА ТРОЈИЦА ИЗГИНУ. Мада, можда и јесте то рек'о, ал' дај онда тај шири контекст да видимо. :д

Али мени ни то није баш прихватљиво, нису деца гума на бициклу да ти је замене тек тако.

Taj rad.

.da se uzme u obzir da je to govorio covek koji veruje u carstvo nebesko i ne smatra ovozemlajski zivot necim predobrim...

Kako stojiš sa znanjem o hrišćanstvu, osim da su popovi lopovi? Reko bih ne baš, prema ovoj tvojoj... Logika ti ispod viri: popovi veruju u zagrobni život, popovi preziru život na ovom svetu, ko prezire život na ovom svetu, on je protiv ovog sveta, ja volim život na ovom svetu, popovi su loši ljudi, i ja ih ne volim. To ko onaj sa Mujinim testom homoseksualizma i zlatnim ribicama.

E ubili ti dete u jednom veoma glupom ratu, ALI da si razmišljala na vreme pa da si rodila još jedno mnogo bi ti lakše bilo sad.

зато не видим разлог за толики труд уложен да се пар неодмерених реченица извлачи из ко зна којих прича и преко њих паја покушава дискредитовати и пљувати.

Забавно је, јер неки не желе да виде да је небо плаво и упорно ти говоре да је зелено. Али све више се приближавамо неком компромису, напредујемо :)

e ovakvo je ateisticko viddjenje zivota:
prvo je postojalo nista pa je to veliko nista ekspoldiralo a od tog velikog nista nastala zemlja na kojoj nije bilo nista pa se tu ni iz cega stvorio majmun pa je majmun pao sa grane i polomijo nogu pa posto nije mogao da se vrati na drvo poceo je da zivi na zemlji i posto coek

ManUtdOwn18

E ubili ti dete u jednom veoma glupom ratu, ALI da si razmišljala na vreme pa da si rodila još jedno mnogo bi ti lakše bilo sad.

Зато они Гојковићи не морају да брину. Јесте да су пре ријалитија на Пинку јели печене црве за доручак, али ако се зарати мама Гојковић ће бити обезбеђена.