Prijava

vi ko komentatori na blicu kad je neka vest o crkvi njih 50 vice nema boga. e pa ja njima jebem mater to bi isto bilo kao da sad ja idem na partizanove vesti i pisem zvezda je bolja. naravno ja smatram da ima razlika izmedju ateista i antihrista a antihristi su ovi sto napadaju one koji veruju. a ni mi ne trebamo biti templari pa ih napadati . vodece se sve kad crknemo pa se tamo negde nadjemo

Žene, nemojte uopšte rađati, jer onda niko neće poginuti. I gledajte da ne budu muška deca, ona uglavnom ginu kada odu u rat.
Rađajte žensku nevernu decu, i nigde štete.
Eto, može i tako da se kaže. Kompromisno.

Али кривити оне које нису мислиле на такву могућност?

Da, Milošević je rekao da se ide u rat, očevi poslali, a Pavle se dosetio da kaže: pa kada ste žene, što niste na vreme mislile gde i kome rađate. Jeste, poruka primerena za 16. vek, ali to je Crkva. Teško je biti čovek, a bilo je teško i Pavlu da bude patrijarah u to vreme, ja ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je Irinej tada, umesto Pavla, bio Visost. Pakao.

aravno ja smatram da ima razlika izmedju ateista i antihrista a antihristi su ovi sto napadaju one koji veruju.

http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/804/images.jpeg

Jeste jednom rekao Holbruku da Srbi sa Hrvatima ne mogu da žive u istoj državi, i tad je sva prozapadna javnost graknula na njega, al da vidiš čuda, Hrvati su se složili sa njim i poslušali to što je rekao.

Ето, и онакву земљу је растурио... Страшно!

(за буквалисте: шалим се, не мислим да је Павле крив за распад Југославије)

i da mislim da ovakve teme stvarno nisu ok jer ja bi popio ban kad bi napravio temu
PICKE JEDNE OD MAJMUNA NASTALE

I onda se pomire oni pederi što mrze Boga i ovi koji u njegovo ime sodomišu mlade momke, pitanje Boga ostave po strani, zbog tolerancije, je li, i naprave orgije od Manježa do Svetosavskog platoa, polivaju se belim tečnostima i čokoladom.

tvojoj sreci nikad kraja...promenio bi ime u palamar.

Rasni Pajčilo te gurno iz kola jer si grešnik!

dureksu meni se bog ukazao i ja verujem u njega a to sto ti seres nije za komentarisanje

Jeste, poruka primerena za 16. vek, ali to je Crkva. Teško je biti čovek, a bilo je teško i Pavlu da bude patrijarah u to vreme, ja ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je Irinej tada, umesto Pavla, bio Visost. Pakao.

Ова перспектива је јако занимљива. Кад тако поставиш ствари... стварно испадне да сам можда претерао са критиковањем.

Да, дефинитивно је могло и много горе, али ја и даље не могу да се сложим са том поруком. Јесте да нема потребе да сад то толико развлачим, али лепо је мало преиспитати себе и тестирати, да не кажем искушати друге чланове форума. Било је мало брецања, али у начелу ово је једна достојанствена тема.

Samo sam bacio pogled na temu i mogu da kažem da je ova izjava u vezi majki i poginulih sinova s moralnog aspekta nije korektna.

O patrijarhu nemam mišljenje i ne osećam potrebu da ga izgradim.

tvojoj sreci nikad kraja...promenio bi ime u palamar.

Hehe, ima ovde tema "Zašto žene nisu duhovite na Vukajliji". Palamar - Valdemar. Završavaju se oba sa -mar. Divan primer fonetskog humora! Šalim se, glupo je ko kurac. Nego, ja završavam posao u svoja četiri zida, tako sam valjda patrijarhalno vaspitan. Ahahaha, patrijarhalno - patrijarh, humor, šala, dosetka, kapiraš?

Ова перспектива је јако занимљива. Кад тако поставиш ствари... стварно испадне да сам можда претерао са критиковањем.

Iju, taman posla, gde se u tome može preterati, samo kažem da ima i gorih! :) Neka je i jedna rečenica, ali predmet kritike neka bude "greške u komunikaciji crkvenih poglavara sa pastvom iz ugla moderne misli", ili... Samo, opet, hoću da kažem da iz ovog Irineja vrišti: sisa, sisa! Ali, čekamo da umre, i zajedno mi sa njim, pa da se neko seti da proanalizira njegova delovanja.

Hehe, ima ovde tema "Zašto žene nisu duhovite na Vukajliji". Palamar - Valdemar. Završavaju se oba sa -mar. Divan primer fonetskog humora! Šalim se, glupo je ko kurac. Nego, ja završavam posao u svoja četiri zida, tako sam valjda patrijarhalno vaspitan. Ahahaha, patrijarhalno - patrijarh, humor, šala, dosetka, kapiraš?

kako ne kapiram...
hohoho

Nego, ajd, svaka čast Paji, ali vidite ovu propagandu, poteklu baš odavde, da, da...
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201108/202022/oci.jpg
Kaže, oči, ogledalo duše. A Paju produžili, facu mu napravili ko na freskama, a ovog Racingera ko pećinskog trola sabili i skratili. Aspekt racio. Fotošop level - verska propaganda.

Uuuu kakva tema! Već me opičio transfer blama. 90% sadržaja su postovi 2 struje. Prvu struju čine pljuvači svega živog (a sada i mrtvog), a drugu ateisti. Obe struje imaju cilj da se isprse inteligencijom, naravno, đe će drugo ako ne na nekom sajtu.
5% normalnih postova, 5% njih se zajebava.
Stomak mi je isuviše mali da pojede ovoliku količinu govana čitajući postove.

Тема је сасвим цивилизована и лепо се "попричало".

Samo nastavite, odo se ja prepucavati na navijačkim temama. Zdravije, sport je to.

Мање-више смо завршили. Надам се да се не љутиш.