Prijava

Pa znate li vi koliko je sabora, što običnih, što pomesnih, održano od četvrtog do devetog veka ove ere!!? Mnogo. Nije lako bilo usaglasiti, napisati, usvojiti, širiti sva ta pravila. A kako danas, u ovom veku, da se menjaju ti kanoni, toliko stari, pa ta starost govori o toj važnosti i ozbiljnosti. Svetogrđe je osporavati toliku muku.
Ali, nađu se neke "gra, gra, hoću prava, ja nisam mašina za rađanje, nije mi to jedina svrha, šta ima da mi se mešaš, bradonjo, gra, gra!" jer, za razliku od običnih žena, koje kokodaču, feministkinje grakću. I to treba kontrolisati, zauzdati, poslanicama, obraćanjem direktno, na ulici, u crkvi, propoveda se gde se stigne, služenje ne sme da prestane.
I sada meni nije jasno čemu se ti čudiš, Stevane, i na kakvu odgovornost pozivaš ovde blagopočivšeg Patrijarha Pavla. Cc. :)

Мање-више смо завршили. Надам се да се не љутиш.

Izbogohulio i sada lock! I za svakog posebno, jedna tema za Pavla (to je sada gotovo), pa onda Franjo i Irinej. Sutra.
:)

Кад сам се пробудио из поподневне дремке и ушо на форум, ко да сам ушо у паралелни свет где се људи такмиче у трансферу на форуму.

Ова тема је већ отворени прелом што се трансферчине тиче.

Ево и овај се расрдио :(

Ovo je najprecenjeniji poster ikad.

Pa to ti kažem. Pogledaj aspekt racio.

ја сам од поузданих савременика чуо да је он управо смиривао све ратне ватре, и да је срећа што се такав тип задесио као поглавар у то време, а не неки ратоборни.

И шта смо закључили; сиса или не?

Слажем се у већини са Стеваном, не можеш да кажеш "бољи је барем од осталих", то је класично Дачићевање, "имамо проблем, али погле тек ово срање овамо". По мени, пар његових цитата, истргнути или не из контекста, заједно са тим да је као прво хришћанин, руше све добре особине које је имао. То што је био бољи од осталих гована, не значи да је био супер. Као хришћанин, не можеш да имаш таква мишљења.

ЕДИТ: И колико јадно изгледате ви који сте тако кул да као зајебавате атеисте и као "јесте ли прочитали Библију?" и тако нека срања, а пола вас нема појма о религији.

ЕДИТ 2: Будите људи, иако сте верници. хехе

Ne znam je li i koliko mogao 90-ih uticati na razne mitropolite, vladike i slične po rangu niže od njega ali stiče se utisak da se nije pretjerano trudio. Svojim ponašanjem jeste davao dobar primjer ali ne čini mi se da to može biti dovoljno za generalno pozitivnu sliku.

Da, vecina jede svinjsko meso, a Biblija to zabranjuje.

"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.'" (Biblija, Levitski zakon 11:7,8 )

мора се имати у виду врло незахвална позиција сваког верског главешине у ратном стању, где се његово изјашњавање кроз пароле о одбрани, слању помоћи, и сличним речима охрабрења, које упућује свом народу, може лако протумачити као некакво хушкање. а какав би то опет био вођа ако се не би уопште ни огласио поводом свега.

Jeste, a u Bibliji sve piše, sve! Dođu ovde protivureče, sve neki nesklad prave. Ako si ateista, možda ne znaš da čitaš, ali valjda znaš da brojiš: dva deteta je više od jednog, kao što je tri deteta više od dva! A pet tek, ihahaaaj...Sinova.

Па заправо, он није вођа Срба, поготово не свих, а од политичко-војних коментара би требало да се уздржава колико год може. Замисли на пример да је тадашњи Зукорлић на телевизији позивао муслимане у Србији да се боре за своје сувернике или како се каже. Какав би то скандал био, а Паја је ок што коментарише.

ја мислим да мора да се огласи у виду неких речи подршке и уобичајене фразеологије, одбрана, истрајте, нисте криви, браниће вас, дрште се итд. не баш типа саћемо пробит коридор јеби усташоа то је багра, јер ако се не огласи онда као да их је напустио.

Нема он шта да ту прича. Највише што као хришћанин може да каже је браните се и молите се и тако нешто. Нема да прича како и ко да се брани од кога и када и зашто и тако нека срања. Значи без политике, буквално чиста самоодбрана. Оно... хришћански, што би и вођа хришћанске цркве требало и да ради: "Ко тебе каменом ти њега хлебом" и те форе.

Срета-Штета

И шта смо закључили; сиса или не?

Ред је да као отварач теме одговорим, а? За мене није сиса. Далеко је од тога, иако мислим да је имао мане, као и сви ми. Него му се лепо поклопило име, дало ми могућност за провокативан наслов :) Који сам Бобан Рајовић.

па то. шта сам ја реко.

Vi BOGOHULITE BOG ĆE VAS KAZNITI VUKAJLIJA POSTAJE JEZGRO SODOMIZMA MEĐU SRBSKOM OMLADINOM I DOGMATSKA MAŠINA ZA ISPIRANJE MOZGA INTOKSIKACIJU OMLADINE BEZ IZGRAĐENOG IDENTITETA I SVESTI POGREŠNIM VREDNOSTIMA USAĐUJETE IM NEPOŠTOVANJE PREMA SVETINJAMA SVE ĆE OVO DA ODE U TRI PIČKE MATERINE JEDNOG DANA BOG ĆE TE KAZNITI VUKAJLIJO

Задње време дошло кад савете о хришћанским врлинама деле секте са обрнутим пентаграмима на аватару.