Vukajlija van Vukajlije

1. Ima li života van Vukajlije?

2. Ima li života van Vukajlije?

Neki kažu da ima, al' mislim da su to priče za malu decu.

3. ja cuo nesto o tome,al ne znam dal da verujem

4. I u 76. minutu umesto olanika u igru ulazi mlađani Punjač, pun energije.
    Kapirate: punjač/energija.
    To ne bi skapirali ovi van Vukajlije, majku im nehumorističnu onu.

5. Ja sam subotom pijan. Moglo bi se reć da sam subotar po vjeroispovijesti.

6. Koristim dosta, naročito ove koje znače nešto za šta nema druge reči tipa transfer ili patišpanj. Nekad pitam nekog je l dupli.

7. Dakle, par fora koje sam pokupio ovde (sa punom svešću da nisu ovde nastale) a koje koristim su recimo tajfajzen, sipaj ko u nerotkinju, pišaj po sirotinji, a omiljena mi je 'tolku mu ga beše na Darko Pančev'. Nju koristi i moja žena, nakon što sam joj prepričao defku. Koristio bih i transfer i patišpanj ali mislim da čovečanstvo još nije spremno.

8. Nekad pitam nekog je l dupli.

ciji si dupli?

9. Aj ti što skačeš sa balkona ne zezaj ljude :)

10. Transfer može da prođe kada je dovoljno jasno šta znači, tipa neko pominje nešto što je u suštini transfer upravo u toj konotaciji i ti kažeš transfer i to je onda jasno.
    Koristim: tajfajzen, "Kursadžije su mnogo smešni", laganeze, jbg ima još toga.
    Ponekad i divi ga vajo, neka mi oprosti Luks :D

11. Ja svako veče pitam ženu da spava sa mnom i ona uvek zaspi... nema nalog ovde, jebiga.

12. Hahah, ja mojoj kažem "oćeš te spavam", zna šta znači!!
    Nasmeje se baš!
    I ode da knjava.

13. paninaro
    Ja sam subotom pijan. Moglo bi se reć da sam subotar po vjeroispovijesti.

панинаро, обрнуто, ниси схватио бре. овде је реч о стварима одавде које се употребљавају у спољашњем свету, а ти овде убацујеш неке курсаџијске форе.

е сад, што веле изнад, пуно ми је срце било кад видим линковање неких мојих старих дефиниција. уф! а све остало је иначе исто, хумор одавде је ретко схваћен, врло често пажљиво бирам друштво коме бих могао да пренесем неку вукајлијашку мудроћу.

14. Ja svako veče pitam ženu da spava sa mnom i ona uvek zaspi... nema nalog ovde, jebiga.

Ahahahah. Dobra fora...
    a zdruge strane, zamisli, kaže ti: Idi uspavaj decu...
    Da ti se drob okrene... lol

15. e jebešga, jedno je spavanje, a drugo uspavljivanje - nemoj odmah da mešaš demokratiju sa batinama...

16. Istripujem se kad mi neko a pogotovo žensko pošalje "Nazovi me, nemam rč" ili "Kakav ti je rč?"

17. Da li sam pomenuo kako je Brusova fora ekstra?

18. Radmilo, napušiš mi se kurca, majmune.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.