Prijava

Шта се жалиш за 4000 кој курац. Репнуће ти поново 25!

Treba da uzmeš nalog iz suda prvo

Sad sam pitao ćaleta.
Treba ti prvo nalog iz policijske stanice i onda potvrda od suda

Koja vrsta prekrsaja je u pitanju?

Napiši žalbu sudu u kojoj tvrdiš da si imao ličnu kartu ali ti je pandur nije hteo uzeti nego je pisao kaznu, ujedno traži i suočenje sa pandurom. Ako imaš sreće, taj neće ni doći nego će sud presuditi u tvoju korist.

Preporučujem ti da ipak platiš tu kaznu, ali da odeš kod sudije i kažeš "Prihvatam da platim kaznu ali sam trenutno u slabom materijalnom stanju pa sam došao da vas zamolim da mi odobrite plaćanje kazne u nekoliko mesečnih rata kako ne bih bio previše opterećen." Daće ti 4-5 rata i skini to s kurca.

Тreba ti prvo nalog iz policijske stanice i onda
potvrda od suda

Мислиш на тај прекршајни суд?

Ne, nego policijski nalog da mi probaš malog.
A nalog iz suda da probaš i muda.
Aahahahahahahahahaa
ahahahaha
ahahah
ahah
aha
ha

Vidi raspitaj se dal nije to zastarelo, nemoj se zajebes. A evo nadjoh neki sajt pa mozes da pitas.
www.besplatnapravnapomoc.rs
Ne mogu se sada setim dal to zastarevo tek posle tri godine ili pre al vrlo moguce da je pre. A ja bi ih kulirao dok ne dodju da te hapse i onda platio jer vrlo je moguce da ne bi ni dosli a ne bih ni pisao zalbu jer od toga nema leba, mada sudija moze da ti oprosti ako mu se digne kurac.

Ja sam mislio da je saobraćajni prekršaj prvo. Može da zastari, imaš negde na netu listu koliko vremena je potrebno za koji stepen prekršaja da zastari.

Neće ti odobriti da 4000 plaćaš u ratama, previše je mali iznos. A i ta priča ti neće pomoći da ti smanje kaznu jer nema kud više da se smanji.

Napiši žalbu, Brus je u pravu, mnoge pandure smara da dolaze na suočavanje.

Јави на пвт све околности. Ако би скенирао пресуду, још боље. Сад нисам баш објективно у стању да видим шта и како, али направићемо нешто . У року, разуме се.

Ako si prijavljen na adresi na kojoj živiš doći će da te privedu, ne da te apse. I doći će sigurno jer im sudija za prekršaje sedi na glavi...moraju sve naloge od njega da očiste.

I to će te prvesti samo na saslušanje.

не може да застари ако су они у року од три године реаговали на ово, јбг. ал' ово што брус каже није лоше, е сад, ако се зајебеш па пандур дође да сведочи, онда мораш да плаћаш и његове трошкове доласка и како већ иде. ја бих ризиковао.

а свакако треба да кажеш да си лошег материјалног стања, и развући ће ти то бар на 4 рате.

едит: али пресуда суда: "КРИВ ЈЕР ЈЕ ПИШ'О НА ЈАВНОМ МЕСТУ И ДА ПЛАТИ 4 'ИЉАДЕ А БАБА СЕРА ТРАЖИЛА САМО ДВАЈЕС ДИНАРА КО ГА ЈЕБЕ КАД ЈЕ ЦИЦИЈА"

можеш да се вадиш и на то да су те други напили против твоје воље, ако докажеш боли те мудо.

Ma nema Boga da 4 soma odobre na rate.

Pa onda će te tražiti i tražiti i dobićeš kaznu za ležanje u padinjaku od 4 dana. Al te ni tada neće naći. I to zastareva.

Evo sta pise u zakonu.
Clan 77. Zakona o prekrsajima: Izrecena kazna i zastitna mera se ne mogu izvrsiti ako je od dana pravosnaznosti proteklo godinu dana

E ПА БРАЛЕ ЈАБ ТЕБИ ПЕДЕС ИЉАДА ШТОС ПИШО ПО УЛИЦИ

ПА ДА НАУЧИШ

Evo sta pise u zakonu.
Clan 77. Zakona o prekrsajima: Izrecena kazna i zastitna mera se ne mogu izvrsiti ako je od dana pravosnaznosti proteklo godinu dana

znaci ako ga ne navataju godinu dana od stizanja resenja, slobodan je covek i ne mora da plati drzavnoj babaseri?

Пишање на јавном месту и непосодовање личне карте. У овом последњем решењу које је данас стигло ме терете само за личну карту.

Fini ljudi, pa ti oprostili. U Kini bi ti odsekli kurac i oterali na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja.

ili daj ta 4,nemoj da si sisa,trebao si 25,pa ti i sada i ovo puno...ako os da se grbavis,trazi suceljavanje sa murijakom.njegova rec protiv tvoje.da je bilo pre 2 dana,zaboravio bi,a ne pre 2 godine...za 2 godine su mogli da ga premeste,da ode,da mu daju otkaz,da umre...ako te nisu priveli zato sto nemas licnu,mogu da te poljube u dupe.kurac se on seca sta je bilo tada,rece da nije siguran i tu si oslobodjen.ako kaze da jesi,ti reci da nisi i tako u krug.

ili daj ta 4,nemoj da si sisa