U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
zar ne mora covek da se pojavi na nekom sudjenju?ja sam bio.kazem nisam,oni kazu dobro i kraj.
не мораш да се појавиш. ако се не одазовеш 2 пута трећи пут те или приводе или решавају без тебе и само ти шаљу решење.
Oćeš da muljaš.
Dokle god nisi nikog ubio, mirno spavaj.
Tvoja žalba zbog pišljivih 4 hiljade dinara će da dodatno optereti ovaj jadni pravni sitem ove tužne države. Zbog tvojeg muljanja i jedenja govana ne slobodi će biti pedofili, silovatelji, ubice, dileri, batinaši, i oni koji seru na javnim mjetima bez lične karte. Stidi se.
I još si prizno da si kriv. PU!
meni pisali isto za pišanje još dok sam srednju završavao, pre 5 godina. Nisam ni ličnu imao kod sebe. Nisam se odazivao, dolazili na vrata po mene 2,3 puta ko da pajdo dilujem. Pizda im materina, a stariji od mene koju godinu, ja klinac, popio i šorao napolju ispred kafane, a oni napišu da sam pišao po muzičkoj školi, govna, a bio sam na 50 metara od škole. Uglavnom, nisam se odazvao, niti platio, zastarilo i prestali su da me cimaju.
Jebote, ovo neki talas pišanja bez lične karte.
Ja kad serem i pasoš imam.
ја једном тако био на летовању по турској и они нам показивали амаме, ја реко' дај да се истоварим кад сам већ у купатилу, скинем гаће и исерем ОВОЛ'КО говно, и они ме после терете, испаде међународни инцидент јеботе, а уопште није много смрдело, шта би тек онда било. међутим, застарело и ја се извучем јбг.
Jes imo dokumenta?
е то је цака, имао сам.
а разумели после, кажу то босанци редовно раде кад оду у рим па им покажу она стара купатила. и још сам рекао НИСАМ ХТЕО ЈЕБИГА и онда су имали разумевања.
Izbegavaj dok ne zastari, sta ti je, ko jos placa kazne...
Jedan je tako srao u onim versajkim vrtovima, u ono fensi šipražje. Imo je pasoš, i viza bila udarena, a neko na granici našoj zaboravio spucat pečat za izlaz. Reko i on da nije htjeo, al zaboravio reći JBG. Eno njega u francuskim kazamatima već 10 godina.
http://i1.trekearth.com/photos/77663/versailles_gardens_2.jpg