nowizza
'Ajde vi, koji prozivate, batalite komp, net, vukajliju i tastaturu, pa dođite, možete i svi zajedno, da kao nekad, lepo, fizički se obračunamo, a ne da se krijemo iza kompova, wc šolja, itd... Ne kontam šta ste se usrali tako, moj predlog je realan, ide ka poboljšanju vukajlije, tako da ne vidim ni jedan realan osnov da me prozivate. Zato, hajde na megdan, pilići.
Aj šta prdite po temi, kao da vi niste imali glupe predloge, evo ja sam onoj mojoj predložio analnu trojku jedared, a ona uze flop i izbije mi oko.
Tako da ovo je korektan predlog, mogla bi da se napravi neka skripta koja randomizuje imena autora na sadržajima kad si izlogovan, a kad si ulogovan i kada oceniš da ti izbaci pravog autora. Npr. izlogovan vidim na posteru da je od nekog bota (nazovimo ga "mića"), onda se ulogujem da mići dam minus, kad ono nije mića nego kaizen, opa.
Pravda za šafl.
i bude toliko glup da napiše komentar "ulogovao sam se i sa drugog naloga da dam minus, jako jako loše" na šta mu Brus odgovori "hoćeš ban na oba, da duplo odmoriš?"
Ti li si to? I 'ladno dođeš ovde, otvoriš nepotrebnu i beskorisnu temu, a onda se na njoj iskenjaš po dvoje autora koji su te najbolje ocenili od svih ostalih. Kako si samo znao da ti jedino nas dvoje nikad nismo dali minus?
Jako sam razočaran, jako.
ahaahahahahhahahhahaahahaha
Aj daj adresu
nowizza fajter!
Nađimo se kod drvenog mosta u Nišu. Hehehehe
Novica je dupli od neše rukometaša!!!
treba da se ime i skor sakriju nakon ocenjivanja, jer kad sam već video zašto bi me zanimalo više?
'Ajde vi, koji prozivate, batalite komp, net, vukajliju i tastaturu, pa dođite, možete i svi zajedno, da kao nekad, lepo, fizički se obračunamo, a ne da se krijemo iza kompova, wc šolja, itd... Ne kontam šta ste se usrali tako, moj predlog je realan, ide ka poboljšanju vukajlije, tako da ne vidim ni jedan realan osnov da me prozivate. Zato, hajde na megdan, pilići.
NA TROŠARINU! SVI! ODMAH!
Novica trenira skok u dalj.
nowice, zoveš li ti to da se pobijemo?
DAJ ADRESU DA SE ŠIBAMOOOOO
nowizzi su jednom uzeli pare za uzinu u skoli...samo jednom!cisto da znate...
E, nek ode Čak, on sad živi kod Trošarine.
Sučim smijemo da tučemo? Samo ruke/noge il možemo da koristimo i palice i tak to?
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201012/53602/novica.jpg
Jel možemo mačete da ponesemo to je sad aktuelno
Meni je poslo broj telefona
i ti si još tu?
Ja sam u egzilu, pobjego.
Ako vas vidi Kajzen popićete ukor. Jednog tako vidio s cigarom, banovan 2 godine.
Aj šta prdite po temi, kao da vi niste imali glupe predloge, evo ja sam onoj mojoj predložio analnu trojku jedared, a ona uze flop i izbije mi oko.
Tako da ovo je korektan predlog, mogla bi da se napravi neka skripta koja randomizuje imena autora na sadržajima kad si izlogovan, a kad si ulogovan i kada oceniš da ti izbaci pravog autora. Npr. izlogovan vidim na posteru da je od nekog bota (nazovimo ga "mića"), onda se ulogujem da mići dam minus, kad ono nije mića nego kaizen, opa.
Pravda za šafl.
Ti li si to? I 'ladno dođeš ovde, otvoriš nepotrebnu i beskorisnu temu, a onda se na njoj iskenjaš po dvoje autora koji su te najbolje ocenili od svih ostalih. Kako si samo znao da ti jedino nas dvoje nikad nismo dali minus?
Jako sam razočaran, jako.