"Save as draft" dugme
  • Kolfild

Predlog: Da se kod pisanja nove definicije doda ova dugme i ova opcija. To bi omogucavalo autoru da umjesto izbacivanja defke odma-sada-odma, da je sacuva za kasnije, i samim tim procita jos jednom i prepare. Na ovaj nacin novo-izbacene definicije dobijaju na kvalitetu.

Osim toga, ovdje mogu da se ubacuju ideje za kasnije.

Ovo sve moze da se kuca u notepad - u ili da se salje duplom na pvt, ali nemaju svi volje da se cimaju oko toga, a i ljepse bi bilo da je sve na jednom mjestu.

• plok

bices neprimetan i dalje,ne vrede ti predlozi,lolo

• омбре

odlično bi bilo, za

• ciklon

Fin predlog.

• Srkletnik

E ovo bi bilo dobro.

• Марко 

Имам ја предлог. Да се банује због отварања тема са предлозима. Сморили сте међеда иако знате да од тога нема ништа.

• Deku

Ajde bačje ne drvi, podrži predlog, možda ti da neki plus :)

• Марко 

Звижди ми јаје.

• (

Mislim da je ovo bilo predlagano već, ali od strane novajlije nekog, koji je brzo dobio tuki međ žvale. Naravno, Kolfild neće.
    Predlog mi nije potreban. Bar meni.

• Bruce

ja sam se smorio od predloga, neću više ni da učestvujem na takvim temama

• Truleks Krpa

trba stvarno nešto na ovom fazonu, dugme sa strane i kad klikneš na njega sačuva se tekst koji si do tad otkucao u polje za definisanje, onomad mi se desilo da komplet definicija se obrisa kad sam kliknuo na neki F slučajno nemam pojma kako, tek morao da kucam sve ponovo iz tikve. Stvarno to ponekad smori i više od gledanja Šotke kako prazni kloaku na svakoj temi.

• Марко 

Није греота што вам се избришу дефиниције, ионако су срање. Позз

• Вокаси

Могло би се измајмунисати да буде дугме Драфтови, као тема на форуму, и ту да нам блеји незавршено, да не блеји по компу

• A

Predlog nije loš, ali nešto ovakvo ima smisla implementirati tek kada se druge osnovnije i jednostavnije stvari reše.

Ovaj "problem" konkretno ima hiljadu alternativa i nije vredan posebne teme.

• Цар

Добар предлог, али с друге стране
    http://www.dodaj.rs/f/3k/iH/4j2biree/kajzenov-bol-u-kurcu.png

• Natnat

Predlog nije loš, ali nešto ovakvo ima smisla implementirati tek kada se druge osnovnije i jednostavnije stvari reše.

Koji si car, ovo ni Djilas ne bi bolje sročio!

• Makaronac

ubacite galeriju golih ženski sa opcijom plus i minus na njih, da biramo odabrane

• A

Koji si car, ovo ni Djilas ne bi bolje sročio!

Imam kasnije danas neke ozbiljne pregovore sa potencijalnim klijentima, pa sam skroz u elementu za ovakve lajne.