Jel moguće da iko misli da je Severina dobra riba?

1. Ja je ne bi jeb'o.

2. Hah! Kao da bi ona tebi dala...

3. Pih, šta ti je oženjen...

Zauzeto-oduzeto.

4. ja bi jebo sve zensko

5. puk. Vučković nije bio vojvoda na Manjači već telohranitelj Draže Mihailovića. On je bio hrvat i katolik, ali prosrpski nastrojen i monarhista.
    Severina nema veze sa njim, njoj je rodjak Aljoša Vučković i njegov ćale

Ja sam negde natrčao na taj podatak, a gde, nemam pojma. Dal je validan ne znam, a nije ni bitno. Da smo mi živi i zdravi, a Severina kojekakvih će uvek biti...

6. Ово је једини форум гдје овако глупа тема може добити оволико простора.
    Вукајлија је до јаја. И Кајзен је до јаја. Може неки постер да се одабере?

7. Ja sam rasan, prvo da ti meni upišeš prvi osnovne, lako ćemo za tete...

8. Ova tema izgleda kao neki jazbina nejebača u kojoj procijenjuju da li je nešto vrijedno gubljenja nevinosti.

9. alo decxko samo me pratis i seres tacnije ti si vrsta mog obozavaoca kao majk dejvid cemp i dzon lenon lololo

10. JEs Riha nekad smori sa svojim uberkul smoern šatrosarkastičan nastupom.

11. Свака особа, која је вољна да ми попуши курац, је добра особа.
    Задњи.

12. Koliko seru ovi što je kao ne bi jebali. Skroz ovaj fazon
    http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120615110407/meme/es/images/1/1f/Butthurt-Dweller-Original.jpg
    Fuj, ima mladež na faci i glupe usne, 3/10 would not bang.

NE KENJAJTE.

13. Hipotetički Pazle, čak i kad bi dala. Poslednja javna ličnost ženskog pola koju sam sanjao da jebem bila je Zana Nimani. Nikad je neću zaboraviti...

14. Ja je ne bi jeb'o

Preduslov jebanja je potencija lolololo

15. Ovo što čak kaže mnogo kenjate

16. Луди Чак

Koliko seru ovi što je kao ne bi jebali. Skroz ovaj fazon

Fuj, ima mladež na faci i glupe usne, 3/10 would not bang.

NE KENJAJTE.

http://vukajlija.com/forum/teme/56297-jel-moguce-da-iko-misli-da-je-severina-dobra-riba?strana=1#post_2530251

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.