Svetac zaštitnik
  • Puzzle-Fox

Poštovane vukajlijašice i vukajlijaši,

danas sam ođe kako bih vam predstavio jedan revolucionaran prijedlog koji može značajno podići ocijenjenost na ovom sajtu.
    Naime, poznato je da je balkansko poluostrvo leglo internet vjerskih fanatika a da je ovo sajt koji upravo posjećuje populacija koja obitava na pomenutom prostoru.
    Iz tog razloga ja smatram da bi se prilikom registracije svaki korisnik trebao izjasniti o svom vjerskom opredjeljenju i na dane praznika dobijati izvjesne beneficije.

Te beneficije bi mogle biti npr. da se svaki plus kojeg na dan praznika zaradi broji duplo i da se tog dana svi plusevi koji podjeli broje duplo. Ili još bolje, ukoliko je posna slava da se primjenjuje taj sistem a ukoliko je mrsna slava i može da priloži dokaz da je servirao pečenje i domaću rakiju, da dobije neki token koji će poslije koristiti kao zamjenu za odabrani sadržaj.

Uh, da ne dužim. Pripadnici pravoslavne vjeroispovjesti imali bi ove beneficije za vrijeme Božića, Vaskrsa i slave koju izaberu; pripadnici islamske vjeroispovjesti bi dobijali ove beneficije za vrijeme svojih praznika kakav je npr. Bajram; pripadnici katoličke vjeroispovjesti bi imali iste beneficije kao i pripadnici pravoslavne (ja iskreno nemam pojma je l' oni slave slave), jevreja ne znam imamo li al' ako ima, raspitaćemo se i za te praznike, nije problem.

Ujedno bi smanjili i broj ateista na sajtu a opšte je poznato da su oni nikakvi ratnici i sjutra kad pukne puška i kad udare Njemci, prije će stati uz njih nego uz napaćeni slovenski narod.

Šta mislite?

• Rasni

moje skromno misljenje

• Трошаринац

TI SI LUD, ŠEJTAN JE U TEBE UŠAOI DRČAČE

• Трошаринац

MNOGO GREŠKI MALO RAZUMA

• Glavni

Kreči šljive

• Puzzle-Fox

moje skromno misljenje

Ne razumijem, ništa nijesi napisao u produžetku. Da li to želiš reći da nemaš svoje mišljenje?

• Puzzle-Fox

Ili možda čak impliciraš da nijesi sposoban imati svoje mišljenje, hmmmm (*muzika iz Twilight Zone-a*)

• paninaro

a šta čemo mi koji pratimo sokola?

• Rasni

jebi se je moje skromno misljenje

• kizo

i puši kurac.

OSTROG!

OSTROGOTI SU SRBI!

• Puzzle-Fox

a šta čemo mi koji pratimo sokola?

Glup sam ne razumijem.

jebi se je moje skromno misljenje

Zaboga, rasni, pa to uopšte nije mišljenje.
    Štaviše, to je imperativni oblik kazivanja i vrlo je nepristojno naročito kad se uzme u obzir da sam ođe duže od tebe.

• Valdemar

Подржавам идеју. Кад пада Свети архангел Сатанаило, негде иза јесењих задушница?

• Rasni

nema to veze sa duzinom boravka nasajtu nego sa IQ

• Bruce

otprilike šest nedelja posle

• Puzzle-Fox

Dobro je brate rasni. Gdje sam ostavio svjećice one, znaš li?

• B
    banovan

TACIT OSTROGOTIJA EST SERBIJA CITAT