Prijava

De banujte ovog bob roka, neće da kaže čiji je dupli

Боб Рок треба да буде одликован за прикривање индентитета те потом да буде објешен на сред грацког трга ка прави светац.

Ok, moja slava je srijeda i petak

nemam pojma kizo, lupam, ja se ne razumem u te duple nego kad banujem spičim sve sa istom IP adresom, preventivno...

Nije duplak ja mislim al' ako jeste, onda znam i čij je.

Ovu temu mod da premjesti u ŠIZENJE

Pazle, ako se ikad nameste okolnosti da budes imao sex, molim te koristi kondom. Tvoi stari nie koristio i vidi sta je ispalo.

I neka tvoj stari ako bude imao nekad seks koristi kondom. Ako budete jednom imali zajednički koristite isto.
Kondom čuva srbe

Пазл брате, тема ти је њесра. Да си предложио неко окупљање за твоју славу, још би и разумео а ово ми не иде у главу. Јесам верник, и поштујем већину српских обичаја, ал' ово никако!

А сад да се испразним... КОЈЕ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ се оглашава аутор расни и слични њему који не доприносе ништа овом сајту! ПАЗЛ је за вас Бог и Батина.. Искрен, Креативан, Маштовит, Јеботе за разлику од вас он ЧИТА! Не, не увлачим му се у дупе, само заслужује похвале јер ви не можете да му присмрдите, можете да му пљунете под прозор, и да му лижете бобанова јајашца док исти свира фрулу попут Боре Дугића! Бољи је од 90% аутора на овом сајту, и заслужује мало више поштовања...

А што се тиче кондома... Јебите ВИ нешто са или без њега па му реците нешто!

Јеботе за разлику од вас он ЧИТА!

Pa 'nako...

Дакле, за разлику од њих!

MA MOZE, SVE MOZE

Pa 'nako...

Nekad sam čitao nove defke. Sad samo prelistavam autore koje pratim na svakih nekolikio dana, mada ni to ne stižem od ovih takmičenja. Meni lakše to sve od jednom a njima ljepše kad im se napuni više pluseva odjednom.

EDIT: Obzirom da si na ostalo pobrojano u njegovom postu ostao nijem, računam da se slažeš da sam među 2,5% top autora. Zapravo ja samo priznajem nesssu i RaleQ-u da su bolji autori.

Бољи је од 90% аутора на овом сајту, и заслужује мало више поштовања...

97,5%...

можете да му пљунете под прозор, и да му лижете бобанова јајашца док исти свира фрулу попут Боре Дугића!

KAKVA RECENICA!
PA TI SI KNJIZEVNIK!