gotivim inter,a neam pojma sta se desava tamo ni nista...znam da milan hejtujem,skoro vise od svih fkova na svetu
ААХАХАХАХАХАХХААХХААХАХА
Serija rekordne gledanosti, zato je i volite, jebala vas ona.
Плави ренџер спреман !
Ko je taj?
Неки ренџер, плав да будем прецизнији.
Aha, dobro onda, a za koga navijaš u Seriji A?
Зар се није завршила серија?
Јел има неко линк оне песме што се вртела као најава сваке утакмице у калчу, ономад кад је жабаре преносио Пинк ?
O JEBEMU SUNCE, PRELISTAJ MALO JEBENI FORUM! http://vukajlija.com/forum/teme/33069-serie-a?strana=2
Jel me zezaš?
ааа, сацам се сетио, траје и даље, кувају дваес кила мета по чуки...
djeeenka dooodji kuci spremlaa sam ti grooska
sta ovaj juventus ima napadaca,nema ih gde nagurati vise.muntari dao u prvom i 90om minutu golove.
rip ciro imobile
Ne pratim više fudbal, jel Juve i dalje nešto? I da li je Toti i dalje princ Rima?
Jeste, jedan je princ. A što se tiče Juve, doveli ste Amaurija iz Palerma i Dijega iz Verdera, jurišate ka novom skudetu.
Drago mi je što se Palermo izgleda vraća u top kalčo, Serija A nije kompletna bez ružičastih orlova sa Sicilije. Još Parma da se malo razigra do sledeće sezone i cela ekipa je ponovo na okupu.
Lecce i Siena nedostaju.
Pjacenca I Perudja, Bresa. Oni su igrali A kada sam poceo da pratim.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
gotivim inter,a neam pojma sta se desava tamo ni nista...znam da milan hejtujem,skoro vise od svih fkova na svetu
ААХАХАХАХАХАХХААХХААХАХА
Serija rekordne gledanosti, zato je i volite, jebala vas ona.
Плави ренџер спреман !
Ko je taj?
Неки ренџер, плав да будем прецизнији.
Aha, dobro onda, a za koga navijaš u Seriji A?
Зар се није завршила серија?
Јел има неко линк оне песме што се вртела као најава сваке утакмице у калчу, ономад кад је жабаре преносио Пинк ?
O JEBEMU SUNCE, PRELISTAJ MALO JEBENI FORUM!
http://vukajlija.com/forum/teme/33069-serie-a?strana=2
Jel me zezaš?
ааа, сацам се сетио, траје и даље, кувају дваес кила мета по чуки...
djeeenka dooodji kuci spremlaa sam ti grooska
sta ovaj juventus ima napadaca,nema ih gde nagurati vise.muntari dao u prvom i 90om minutu golove.
rip ciro imobile
Ne pratim više fudbal, jel Juve i dalje nešto? I da li je Toti i dalje princ Rima?
Jeste, jedan je princ.
A što se tiče Juve, doveli ste Amaurija iz Palerma i Dijega iz Verdera, jurišate ka novom skudetu.
Drago mi je što se Palermo izgleda vraća u top kalčo, Serija A nije kompletna bez ružičastih orlova sa Sicilije. Još Parma da se malo razigra do sledeće sezone i cela ekipa je ponovo na okupu.
Lecce i Siena nedostaju.
Pjacenca I Perudja, Bresa. Oni su igrali A kada sam poceo da pratim.