Prijava

Иначе нисам говорио за твоју самбу већ за мување уз денс уопште лоло.

Ja samo plešem tango jer mi se tad ženska pička previja preko koljena pa me uzbuđuje i stvara erekciju kad pređemo na sambu.

ja sam jednom pleso sambu peckalo me izmedju nogu i bilo mi mokro došlo mi da popušim kurac treneru

dođem kod druga da mi pokaže sambu i on se isfura i istjera me jer nisam kupio vazelin

OVAKO IGRAM KAD ODEM NEGDE NASLAVU I NA PRIREDBI
http://www.youtube.com/watch?v=dVRlyZgL22A

Trezan dibidus ne volim ples i nema te sile i ordije da bi me naterale da plešem dobrovoljno. Ali kad lepo utanačim sa alkoholom, i baš sam, ali baš raspoložen onda izvodim neke svoje interpretacije lambada-sambi-fanki pokreta. Reakcije publike su ovakve: jednima se sviđa, drugi se smeju, treći zanemeli. Dvatriput sam kačao fotografiju na čet kad sam sa Šokicom (iz Zagreba) igrao neko svoje viđenje plesa što najpribližnije lični na lambadu, ko je video, video. Bokca ti, to sasvim lepo ispalo, njoj se svidelo.

Prošle godine kad sam išao kući stanem sa jednim komšijom da malo popričamo. Krenu tako priča, kaže on.. "Gledali smo onako porodično VHS sa ispraćaja u armiju tog-i-tog lika (negde 2000. godina), i tako gledamo kad ono Lujo pjan k'o dupe kleknuo ispred pevačice, malo klanja k'o Turčin, malo izvodi neke šote".

Sad je situacija ovakva: žena me kumi i preklinje da idemo na neki ples, mnogo voli te stvari. Ja rek'o nema problema, trezan znaš da ne mogu, samo da okvasim grlo pa idemo... njoj se ta ideja baš i ne sviđa.

Čovjek koji ne klekne kada ga pogodi pjesma nije čovjek.

To se u dobra vremena u mom selu strijeljalo, ne do bog da se šire takvi peksini.

Danas ova omladina ništa, go kurac, anulirani jedan kroz jedan.

E da mi je da vas vidim. :-)

Volim da vidim umetnički ples kad peder drži ribu za pičku odozdo jednom rukom u vazduhu ko u klizanju

Slično ko Luks.
Kad se nalijem, igram - meščini denser No1. Posle, kad se malo istreznim, skontam da mi se ovi uokolo nisu smejali zbog veštine. A tek kad neki snimak pogledam uf.. A svaka džudža sad nabaci neki telefon s kameru, pa snima.
Voajeri jedni.

Najbolje igram kotkuće! Polomim katkad ponešto, igram: rasturam.

išo sam na časove plesa i znam neke pokrete ali kad počnem da talasam sa svojih 130 kila to izgleda tragikomično. Ipak, kase uvatim u kolo, i još bude malo brži ritam vezem ko zmaj

umem digram, dzuskao sam brejkdens 4 godine

kad počnem da talasam sa svojih 130 kila to izgleda tragikomično. Ipak, kase uvatim u kolo, i još bude malo brži ritam vezem ko zmaj

Inercija čuda čini ! :)

ala nemaju pojma ove čamuge

Ja najviše volim tango i valcer, mada nisam nevešt ni u svingu, polci i fokstrotu. Svingu pogotovo. Gej stop.

Dakle više voliš klasične plesove Vald. Ništa ovo latino vrckanje?

Dakle više voliš klasične plesove Vald. Ništa ovo latino vrckanje?

Nipošto, ja sam ozbiljan i patrijarhalan čovek. Jesam doduše jednom igrao lambadu, ali nije mi se onaj vozić svideo uopšte, i otad nikad više.