Jeste li za ples? Iliti, umete li i volite li da igrate?

1. Kako se zove onaj ples gde dama trlja pičku o nogu džentlmenu?

2. kokonješte se zove ajaxe...najbolja je u izvedbi od negovanovica

3. Мени је све то малкице педерски.

4. плешем добро бар мислим да је добро по неком мом субјективном утиску боље кад унесем мало алкохола чеони режањ ми опусти мишиће па изгубим ону почетну крутост ил шта већ нисам неки доктор јбг ал сигурно да алкохол помогне јер ми је нешто блам и да играм ако нисам пијан а коло може увијек да се одигра једно чисто да се ознојим мало да не кажем усмрдим
    волио би да ТРЕНИРАМ плес

5. ја попијем по литре вињака и онда волим плесати уз техно оно као бомбастици они и они технокурци кад рукама млатараш ко луд, једном сам лику избио око .

све остало је геј. на парадама се плеше.

6. Kako se zove onaj ples gde dama trlja pičku o nogu džentlmenu?

Lambada.

7. naucite me salsu !!

8. Opa! Mada ti je to samo izgovor da izvatas neko devojče..

9. Ja volim trbušni ples ako se računa

10. Coa plesač mi nije odgovorio

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.