Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meśo, da nije ovo tvoj performans?
http://www.vijesti.me/caffe/kome-i-sta-porucuje-vezan-mladic-u-centru-podgorice-ja-nisam-slobodan-covjek-829322
Nije, ja moje perfromanse vršim isključivo u skučena četiri zida, što bi dimenzijama odgovaralo veceu, i dok sam u njemu pravim razne grimase i nečujno stenjem. Umjetničko mastrubiranje. da ne bi neko rekao 2pa ti samo drkaš, šta sereš" ubacio sam i dozu sportskom natijecanja - gledam da što prije svršim.
Dobro, prećerah ga sad malo ali ne, nisam ja i ne znam ko je lik, moje mišljenje je da je opet u pitanju neka politička partija organizoval ka što je SNP s onom đevojkom što ćuti a preuzeto od one Bosanke.
A ja reko pošto si vikao ono sa Sat kulom...
Ne znam da nije ovo do goriva što. A boli nas kurac, mi točimo lož, nek protestuju ovi drugi.
Bila bi fora sad da svi počnemo da vozimo auta na plin, kako bi im se posrali u poskupljenje.
A đe ćeš bušiti auto i ugrađivati plin. Em će i on skakat, em ćeš uložiti u uređaj. Mene boli za gorivo ulje samo...
Vi ostali idite u Trebinje da točite.
Opet onaj momak što je svezan? Više smorio, čudi me kako ga neko ne nabode ili odnese.
http://www.vijesti.me/vijesti/niksic-clanovi-grupe-gradana-alternativa-odrzali-performans-luksuz-830305
Lol, ladno nijesam primijetio. Je li bilo najava u novine?
Fin onaj Auto-moto show.
Bila je najava na njihovoj Fejsbuk grupi. Inače su ti svaki dan tamo, od 11 do 12.
Znam da su pred opštinu (skoro) svaki dan, gledam ih često kad prolazim izjutra. Nekad ih skoro desetoro bude.
CRNOGORCI ĐE ĆEMO ZA NOVU?
u sutomore
E, kad smo kod Sutomora, postoji li neko kome u ličnoj karti piše da je iz Sutomora? Postoje li stanovnici Sutomora, osim ove sirotinje što dođe des dana ljeti? Jeste li upoznali nekad nekog iz Sutomora? Ima li Sutomore svoje starosjedioce?
1. Sujmam.
2. Postoje.
3. Sreo, ne znam koliko sam upoznao.
4. Ima.
Dalje, kako se nazivaju stanovnici Sutomora? Ima li života posle Sutomora? Da li je istina ono ''Ko jednom dođe u Sutomore uvijek mu se vraća''?
NA ŽABLJAK ČUŠ ĐE!
Sućaši. Samo su izumrli.
Zbilja, koliko nenaseljenih mjesta. Poda, Sutomore...
Kako se zove starosjedilac Crne pode?
CRNOGORCI, ĐE ĆEMO ZA PRVI MAJ?
Vratite se kuci
Edit: ideja samo