Dobro jutro, Crna Goro!

1. A to na Goricu ima tamo na one klupe kad uđeš se skupljali ranije redovno al nijesu ti to alt pičke standardne no neke brt što ih ne bi laserom taka uglavnom.

EDIT: Kad kažem standardne mislim na one što drkaš na njih po tumblru

2. Isa sa drugom gore jer je bilo prejako zavlacili se po onoj sumi obicno krenemo iz Maslina pa preko jednog bunkera popnemo se na goricu ufatimo krug oko terena i onda dolje do onoga izlaza u Zagoric to mi je jedno vrijeme bila marsuta svaku noc eeeeee

3. Cupi bilo je prelosih u Njegosev isto znaci to pjano a prelagano im je pric samo donesi bocu piva i vidji bices im miliji od brata ili vina onda ste znaci ne moze jace

4. Zar boravi tamo ista starije od 16 ljeta. Bio sam tamo tipa prije 10 godina, i tacno je vecina izgleda ko da ih je voz pregazio.
    EDIT siromastvo nije za sprdnju hnjohnjohnjohnjo

5. U Njegošev?
    Pa brate, ako imaš 16+ godina valjda imaš i keš da sjedneš neđe u neki lokal a ne da se vrtiš po parkovima ka zadnja klošarčina lol

6. Imam i za koks, ja se ovo samo informisem. Osim toga vise me je zanimalo gdje su one sto studiraju psihologije, istorije umjetnosti, slusaju rundeka i sl. Nego ode prica u drugom pravcu.

7. Imam i za koks, ja se ovo samo informisem. Osim toga vise me je zanimalo gdje su one sto studiraju psihologije, istorije umjetnosti, slusaju rundeka i sl. Nego ode prica u drugom pravcu.

Što se tiče rundeka takvih je jedno 40% osim petkom i subotom kad im omiljeni izvođač postaje Aca Lukas.
    Psihologije i istorije umjetnosti su ti u Nikšić tako da možda da se vrtiš oko filozofskog u periodu završnih ispita lol

8. Ledeni
    Nesta sam pobrkao, gdje se skupljaju alt kucke po Pg?

Nijesam baš najbolje razumio pitanje, ali mi se čini da pitaš đe u Podgoricu možeš da jebeš. Evo npr. stočna pijaca, Karabuško i taj dio ako imaš kola.

Danas Svetu rođendan, odoh da ga narctam na fasadu i zovem Vijesti.

9. Evo nas i u crtani.
    https://www.youtube.com/watch?v=vFqREiWPArk

Zbilja, radi li se ona kuća fudbala? Ne bijah dugo na Stari.

10. Xaxaxa Pokret za promjene. Okle oni ponovo?

11. Nijesam baš najbolje razumio pitanje, ali mi se čini da pitaš đe u Podgoricu možeš da jebeš. Evo npr. stočna pijaca, Karabuško i taj dio ako imaš kola.

Alt kučke su ti ono brt što studiraju psihologije, filozofije i te stvari. One sa onim hipsterskim naočarama, što seru o umjetnosti i to. Neće da ti stave kafu kad dođeš i te stvari.

Hahahah najjače. Stvarno nemam pojma što se radi taj autoput. Nijesmo mi Vojvodina ili Slavonija pa da možemo neku zaradu izvuć od toga (uštedu svakako al će trebati vremena da pređe u "izvor prihoda") osim ako ne budemo napravili neke opasne ugovore o uvozu i izvozu.

12. A šta znam, na Cetinje-Podgorica se takmiče ko će stić ispod 15 minuta, zamisli tek ljepote od autoputa.

Alt kučke su ti ono brt što studiraju psihologije, filozofije i te stvari. One sa onim hipsterskim naočarama, što seru o umjetnosti i to. Neće da ti stave kafu kad dođeš i te stvari.

A, takve. Mene nešto iritiraju ne znam što.
    A što čine bez kafe? Idu na dojč u Dali?

13. A, takve. Mene nešto iritiraju ne znam što.

A što znam, mene ima dobrih al ono nije da sam neki birač. Neki samo za takvima jure... ti mi likovi nijesu jasni uopšte... to je gore nego kad đevojke pričaju "hoću da bude plav i visok :#" toliko je pederski to meni.

A što čine bez kafe? Idu na dojč u Dali?

Mislio sam u smislu da su razmežene obično pa da ne umiju ni kafu skuvat :D

Inače, što tolko ljudi seru po Daliju? Nijesam ja sad ljubitelj tih fensi mjesta al ono korektno je sasvim i nijesu ništa skuplji sad nego ostatak lokala na rimski onamo... boli me kurac ko sjedi pored mene došao sam tu sa društvom.
    Jednom sam doduše sjedio preko puta neke pičke brate znaš kakvu je sisu imala pa bruka. Kao majmun najgori sam joj gleda u sisu sve vrijeme a ona i ovaj neki ćelavi što je sa njom samo gledaju u mene u fazonu "vidi ovog paćenika" a ja pogled skidam samo kad me neko od društva nešto pita.
    Ona sisa brate ogromna a mekana al onako kao duša mekana ne ono viseće. Jao jao, ming jao

14. A što znam, mene ima dobrih al ono nije da sam neki birač. Neki samo za takvima jure... ti mi likovi nijesu jasni uopšte... to je gore nego kad đevojke pričaju "hoću da bude plav i visok :#" toliko je pederski to meni.

A jes što se jebanja tiče, nego me nervira kad neka što je do juče špartala po katunima kolašinskim glumi da je neki nivo strašni.
    Mene transfer obuzme kad vidim momka što se u plavo farba, jer se to njegovoj đevojci sviđa, šta znam.

15. A jes što se jebanja tiče, nego me nervira kad neka što je do juče špartala po katunima kolašinskim glumi da je neki nivo strašni.

Hahah to je to. Jebi ga jednom kad zamjeniš surutku za dojč život se mijenja iz korijena.

Mene transfer obuzme kad vidim momka što se u plavo farba, jer se to njegovoj đevojci sviđa, šta znam.

Nznm nijesam ih mnogo viđeo te se farbaju u plavo... većina koja se farbala nije umočila do perioda kad sam ih poznavao, tako da sumnjam da se sviđa ribama.

16. Ja otkad sam viđeo jednoga žutog što se sav presijava ne znam šta da rečem.

Što se oni rukometaši pobiše?

17. U Kolasin? Valjda publika nesto dobacivala, ovaj 1 nije mogao precutati i eto ti belaja..ako ne mislis na to onda ne znam ;/

18. Dobro ga nabode. Taman da se razbije ona monotonost muškog rukometa.

19. http://www.vijesti.me/vijesti/podgorica-mace-ubijeno-ispred-kuce-828959

... Svi koji smatraju da ovakvim zvjerski djelima treba da se stane na put, na sajtu cemovsko.me mogu naći peticiju za usvajanje Montijevog zakona, po kojem bi se za ubistvo životinje odgovaralo kao za ubistvo čovjeka. ...

Auuu... Jesu ovo posebni slučajevi koji trebaju medicinski nadzor što ubijaju životinje ali Monti brate...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.