Dobro jutro, Crna Goro!

1. toliko će se struje napraviti da će CG svu onu kradenu moći da vrati...

2. Kolko smo pokrali, teško da bi nam Rusija pomogla.

3. Добро јутро

4. Što si uranio ovako?
    Nema još ni 2

Evo kad se ustaje nanicu vam lenčarošku http://vukajlija.com/forum/teme/56697-dobar-dan-crna-goro?strana=10#post_2550919

5. E da imaš posa' viđeo bi ti bi li vikendom ustajo u 8 i trides.

6. Što je vako oblačno jutro?

7. duva od Rusije, a kod nas hladno u Srbiji pa svi naložili i onda vam stiže taj dim i smog sa istoka...

8. Laže! Srbija se grije na pelet!

EDIT:
    !!1

9. Дим систока, православље сјуга, бем ти комшилук...!

10. Pravoslavlje sgolfa!

11. nije, vala, sumorno, sad sam sa kafe, sio pored maksima onamo, lijepo vrijeme, lijepe žene, sa razglasa pravoslavna muzika, bolje jutro od ovoga bit ne može. PRAVOSLAVLJE! AMERIKA!

12. Odoh sad tamo u duhovni centar da izijem nešto. Znate kakvu hranu spremaju. Haos!

13. Jel' ima magle niz Brajiće?

14. Najgore mi je po magli vozit'. Možda ugradim i maglenke u GL branike. Pomažu li što?
    http://www.car-quality-sounds.de/gallerie/golf2/golf2_2.jpg

15. auto bez maglenki ti je ka tica bez krila.

16. Znači ne ugrađujem lolo
    Greota mi bušit' branik...

17. Zna li ko koliko kuća Đordana ima u Crnoj Gori?
    Valjda su oni iz Hercegovine porijeklom.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.