Dobro jutro, Crna Goro!

1. moja je spušćana, ne vozim je van trotoara, imam druga kola za to. a danas viđeh jednog evoque, mislim da znam koje mi je sledeće auto.

2. Šta voziš van puta i može li što Nivi? Ja planiram da eskorta zamijenim za kuću na Krnovo i kupim terenca.

3. vitaru kratku, 1600, 190 gume, kuka. može, ne mogu se uporediti. mrzim kola đe lijevom rukom pališ a o udobnosti da ne pričamo.

4. Svaka država ima jednog Skočimiša lololo zajebavam se, ne zamjeri.
    Jako je udobna kad je po makadamu voziš. Jedini problem što zna i 15 litara da povuče. Kad kupim kuću na Krnovo i još jednog Eskorta možemo tamo na okupljanje.

5. vozio sam ladu službenu tri godine, neudobna je ali nikad preko 11 nije potrošila, znam jer sam ja pisao šihte za nju. što znam, za mladoga je ok. oprosti ali o kolima ne mogu više nego kad bude ovo okupljanje ispričaćemo se ka ljudi :)

6. Jebote, pa kuda si je vozio kad tolišno troši? Gasio je po semafora?

7. najmanje po gradu. služba održavanja. i na Krnovo sam odio.

8. Da ne spemujemo temu...

9. Ada spemujte, naša je!

10. Pa 'ajmo x)
    Jel' bila Niva 1.7?
    Trese se mnogo preko 110-120km/h i u brzohodnoj.

11. zna li ko đe je Ptič? a Presjeka?

12. Presjeka ima u BiH, bijah tamo jedanput na neku sahranu...

13. Đe ti je taj Ptič?

14. EEEEEEE! :)

na vr brda jednog kekekeke

15. U koju je to državu?

16. u cg, more, proguglaj. utimejt test za ofroud vijekl.

17. Ja sam najviše ofrodisao kad sam položio C1 Rivalom lolo. Nemam puno iskustava sa Lovćenskim i Rumijskim oblastima.

Ja ne znam šta bih za ofrodovanje, Uazi i Lade previše troše, a ostalo je preskupo. Još jedna mana Lade je što je benzinac, ali bar ima reduktor.
    Ma ostaće eskort.

18. Кад год постујеш овде, ја се све понадам да си на Аутомобилизму, мада ти ни овде постови нису много различити.

19. Pa kad mi na automobilizam niko ne odgovara, da pitam sunarodnike: "štačinite, krvnici"

A đe ga je ovo?
    http://www.pantheonpictures.org/en/wp-content/uploads/2013/03/Screen-Shot-2013-03-16-at-8.20.58-AM.png

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.