Dobro jutro, Crna Goro!

1. http://www.sutra.ba/novost/36034/Medjunarodni-reli-Montenegro-trophy-of-road-rally

Na svom putu dugom 250 kilometara, učesnici relija krenuli su od Nikšića, preko Pive, Mratinja, Tjentišta, Foče iz koje su put nastavili ponovo prema Crnoj Gori do Pljevalja.

Nijesam samo za Tjentište siguran, ali za ovo ostalo ti ne treba džip. Iša' sam x puta do Mratinja (sela) svojiem Golfom.

2. ne treba ti 4x4 niđe tu, nije fora u 4x4 nego u druženju. fina je manifestacija.

3. Nijesam odavno bio na Tjentište, ima jedno 7-8 godina, ali tad bilo zajebano zbog klizišta.

EDIT:
    Mislim da ima i malo manje, čini mi se da sam bio proda' samaru.

4. Ne treba mi za ovo 4X4? Idu i Golf i Eskort fino, samo Golf bolje jer je dizel, ali je niži. I ako kupim terenca kuđ da ga izvodim u "štenje"?
    http://monttrophy.me/images1/jeeps/slika4.jpg

5. Pa što odlučiste?
    Ja se ionako pitam ka bula zgaćama

6. Ama đe ti ga je taj Ptič, oca mu očinjskog?

7. crna gora je sranje
    ja bio tamo i video govno u moru
    a mozda i dva govneta

8. si siguran da to nije bilo ogledalo, malov? ili neko duplo ogledalo, možda?

9. hehe sto si duhovit paninero, svi ti duhovi vire iz dzepova

10. Stvarno djeluješ kao govno malove. Možda se nije vidio u ogledalu, možda se samo oglednuo u bistroj i čistoj vodi, plavog Jadrana.

11. ja sam duhovit a ti si govno, malove. ajd u Grčku ili Tursku, što se ono kaže, sa Turcima ste duže bili u zajednici.

12. Malove, vrati se u Indiju kod rođaka.

13. hvala bogu pa i albanija ima more, a tu je blizu
    da se ne zajebem pa odem u cg heheh

14. Ova baljega je još ođe? Ajde mrš, baljego!

15. mrš u albaniju baljego kekekeke

16. naravno da cu ici tamo, cim mi se ukaze prilika
    a vi pozdravite mila

17. Mani se jeđenja govana, jer ova tema nije o tome đe će romska populacije ove godine na more.

18. đe ti je avatar, malov?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.