Dobro jutro, Crna Goro!

1. провјери под Иванград.

2. десте црногорчине шо сте гори од амерааа аааа десте еее

3. десте црногорчине шо сте гори од амерааа аааа десте еее

Амери су за нас златни, мо смо говнари наивећи!

4. НИКАД ЦРЊА НИКАД ГОРА

5. Vala, da nam dopaneš šaka vamo, izliječili bi mi tebe od droge i tijeh kuraca.

6. не бих ја код вас ни да ми плате пут и једну рускињу за 10 дана свако јутро буђење пушење у 10х

7. Ово је опет напад срба на нашу територију, читав живот ми трпимо некакве геноциде од овијех срба, прво су нам наметнули језик, па цркву, па културу. МИ ВИШЕ НИШТА НАШЕ НЕМАМО, ПУШТИТЕ НАС ВИШЕ СРБИ!

ЖИВИО МИЛО И РАНКО КРИВОКАПИЋ И ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН СТИПЕ МЕСИЋ!

8. Normalno da nećeš, kad bi te sa granice uzeli čupati za kosurdu i lomiti špriceve i kašike što kriješ u torbi.

9. Veli da vidim pod Ivangrad, zamisli kako je zaladio kuku majko mila ka da je mene reka da podgoricu tražim pod birziminijum lele.

10. nijesi ti kriv, droga je kriva ta što šmrktiš put nosa.

11. ма ти ми знаш говно изцрнегоре, да се тако ваше изразим дал ја стављам у ризлу или пут носа

12. ОСВОЈИЋЕМО ЦРНУ ГОРУ

13. изцрнегоре, да се тако ваше изразим

Е чуш.

14. кад дођем на лето код вас јер ми срби море немамо, ви сте га отели, онда ћу све жене да вам јебем и навучем на коку, а онда кад ја одем сиротиња нема пара за дозу

15. Iš sotono kosmuranska.

16. кад наследим враћановиће од мајчиних, целу ћу вам црнугору отет!

17. Nej majčin sine da si još toliki! Nijesmo mi ovu državu pravili da ti pušinjaš ta govna, poštenom narodu pod nos.

18. Nijesam tebe ništa reko niena nego serloku ali vidim da si se pronaso drogosu

19. Ako ce nam davat plate i ostale prinadleznosti ja nemam nista protiv da nas niena osvoji.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.