U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мени се не свиђа овај предлог, из разлога што је барјак црвен а онај коњић се налази на некакој жутој позадини. Не волим комбиновану жуту и црвену боју, тако да морам да изразим неслагање.Дакле, Кучи нијесу за!
А мјесто окупљања могу да буду Васове воде у Беранама.
A šta velite za alaj-barjak?
https://lh5.googleusercontent.com/-wMNZKOLfQ_o/SG8pPAW1CSI/AAAAAAAAAIY/ZSR-R3ifiQY/alaj.jpg
skoro ka ferarijev.
Jebote, ferari nam je plagira' barjak!
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/ferrari-reports-2012-best-financial-year-ever-55357_1.jpg
ja ti velim.
Paninaro, bil ti vozio Dilana, mene, Smarka i eventualno Kobea u Nikšić kod GTDa, da nas ugosti?
Ja sam bio u Nikšiću, ne planiram više didem tamo.
Pa do Nikšića, pa sa GTDom produžimo do Mratinja?
Mratinje je gej.
Дођите у Беране, пичке. да вас угостимо седплас и ја, имамо најбољу ракију.
Ja ozbiljno pitam.
Ne moramo do Mratinja, ima od Nk do tamo masu, Plužine, manastir, Piva itd. A i nisu gej xd
Ako ste za, da se dogovorimo odma.
Berane je gej. A i dismr vam grad trenutno na smeće.
Брате, Подгорица и Будва су најпедерскији градови. Никшић је најкуљи јер је највише рокенрол, а нови мирис смећа је некако кул, стопио се са асфлатом па смо постали ка' град из оног филма са Курт Раселом ђе носи повез на око и кожни капут.
Само што немамо ватру и митраљезе.
Cimba je iz Berana.
Đe živiš u Berane Šerlok?
у лужац, одма поред писте.
Илити поред старог аеродрома, кеке
danas gledo nešto oko posla i u jedan folder đe imam sve opšine tražim berane kad ono nema. imam i rožaje i plaf i andrijevicu ali berana nemam. jesi li siguran ti da si u berane, nema berana, brate, to si ti sanja nešto.
Lužac je gomno.
Ja svako malo idem u gornja Pešca, zdruge strane piste, kod babe u đeda. Bio sam prije 15 dana, blizu sedplasa žive, nema 3min