Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мени се не свиђа овај предлог, из разлога што је барјак црвен а онај коњић се налази на некакој жутој позадини. Не волим комбиновану жуту и црвену боју, тако да морам да изразим неслагање.Дакле, Кучи нијесу за!
А мјесто окупљања могу да буду Васове воде у Беранама.
A šta velite za alaj-barjak?
https://lh5.googleusercontent.com/-wMNZKOLfQ_o/SG8pPAW1CSI/AAAAAAAAAIY/ZSR-R3ifiQY/alaj.jpg
skoro ka ferarijev.
Jebote, ferari nam je plagira' barjak!
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/ferrari-reports-2012-best-financial-year-ever-55357_1.jpg
ja ti velim.
Paninaro, bil ti vozio Dilana, mene, Smarka i eventualno Kobea u Nikšić kod GTDa, da nas ugosti?
Ja sam bio u Nikšiću, ne planiram više didem tamo.
Pa do Nikšića, pa sa GTDom produžimo do Mratinja?
Mratinje je gej.
Дођите у Беране, пичке. да вас угостимо седплас и ја, имамо најбољу ракију.
Ja ozbiljno pitam.
Ne moramo do Mratinja, ima od Nk do tamo masu, Plužine, manastir, Piva itd. A i nisu gej xd
Ako ste za, da se dogovorimo odma.
Berane je gej. A i dismr vam grad trenutno na smeće.
Брате, Подгорица и Будва су најпедерскији градови. Никшић је најкуљи јер је највише рокенрол, а нови мирис смећа је некако кул, стопио се са асфлатом па смо постали ка' град из оног филма са Курт Раселом ђе носи повез на око и кожни капут.
Само што немамо ватру и митраљезе.
Cimba je iz Berana.
Đe živiš u Berane Šerlok?
у лужац, одма поред писте.
Илити поред старог аеродрома, кеке
danas gledo nešto oko posla i u jedan folder đe imam sve opšine tražim berane kad ono nema. imam i rožaje i plaf i andrijevicu ali berana nemam. jesi li siguran ti da si u berane, nema berana, brate, to si ti sanja nešto.
Lužac je gomno.
Ja svako malo idem u gornja Pešca, zdruge strane piste, kod babe u đeda. Bio sam prije 15 dana, blizu sedplasa žive, nema 3min