Dobro jutro, Crna Goro!
  • P

Hezno odgovori drugu jebachu na temi serije, bolje no što prdiš ođe u prazno mrčo

• C
    banovan

real te price more kurac palac su precenjene to samo plidu pusi tu pricu vrv misli da je bosna jaka jer ima neuma lol

• C
    banovan

e plidu nesam ispratio kako ovaj peljeski most uticao na

T U R I Z A M
    U
    R
    I
    Z
    A
    M

bas su vas zaguzili sa tim jbg sad mora se provlacite kad idete na pecanje

• P

Ma ništa ne može naštetiti Bosanskom Monte Karlu <3

• C
    banovan

ma ne to nego onaj krkljanac sto je bio granice i to el se lakse zivi esu digli cene apartmana

• P

Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje

• C
    banovan

e da mos i dopunis ako znas sto su vas kroasani zaebali za toliko obale malo nelogicna ta granica, sta bosnjani nisu voleli more ocemu se tu radi

• C
    banovan

Pliduuu
    Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje

ovo sam i ocekivo fazon 95% ljudi samo hteli prodju nista vise pravila se guzva, mada vizuelno ujebo vas je taj most ispali ste ko neko slepo crevo jbg

• P

kroasani zaebali za toliko obale

ne razumijem se u to pretjerano ali kakav nam se kolač spremao 90ih, dobro imamo sve ovo

• P

Ma sve obale svijeta ne mogu da stanu s našim montekarlom, neum ima
    D U Š U
    U
    Š
    U

(*staviti na sirotinjsku spiku*)

• C
    banovan

a jebaj ga, bar imate izlaz na otvoreno more lol

• P

Cara be like: ehh kad se sjetim kad je Fruška gora bila ostrvo a kikindom plivali kitovi..

• C
    banovan

nema jebiga imam kompleks od stanovnika pomorskih zemalja i ocu da im uzmem teritorie sto jes jes

• P

Caro lopovu ne damo ti obalu

• Бохор

U Crnu Goru sam. U Petrovac
    Bio ko klindzov u Sutomore i Budvu itd a sad ko zreo čoek mogu da kažem da je Cg istinski prelepa zemlja, al bez zezanja i da zaslužuje bolji narod nego sto ima

• хезно

to niko ne spori box, eto i mene u petrovcu u četvrtak pa se verovatno vidimo usput a nećemo znati da smo mi jao romantika

• Бохор

Možda smo se sreli al poznali nismo
    Ima pjesma
    Vozio sam nisam žurio em djeca em nema sta da zurim pa sam obracao paznju na svaki detalj. Sere u usta Cg mnogim drzavama sa ovom klimom i morem

• хезно

dobro jutro vukajlijo, livadico i avlijo

• k

ja bih svjetlo zvao mrakom
    da te nije Alijo

• C
    banovan

Sere u usta Cg mnogim drzavama sa ovom klimom i morem

od 1.7-30.8