- P
Hezno odgovori drugu jebachu na temi serije, bolje no što prdiš ođe u prazno mrčo
- Cbanovan
real te price more kurac palac su precenjene to samo plidu pusi tu pricu vrv misli da je bosna jaka jer ima neuma lol
- Cbanovan
e plidu nesam ispratio kako ovaj peljeski most uticao na
T U R I Z A M
U
R
I
Z
A
Mbas su vas zaguzili sa tim jbg sad mora se provlacite kad idete na pecanje
- P
Ma ništa ne može naštetiti Bosanskom Monte Karlu <3
- Cbanovan
ma ne to nego onaj krkljanac sto je bio granice i to el se lakse zivi esu digli cene apartmana
- P
Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje
- Cbanovan
e da mos i dopunis ako znas sto su vas kroasani zaebali za toliko obale malo nelogicna ta granica, sta bosnjani nisu voleli more ocemu se tu radi
- CbanovanPliduuu
Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i boljeovo sam i ocekivo fazon 95% ljudi samo hteli prodju nista vise pravila se guzva, mada vizuelno ujebo vas je taj most ispali ste ko neko slepo crevo jbg
- Pkroasani zaebali za toliko obale
ne razumijem se u to pretjerano ali kakav nam se kolač spremao 90ih, dobro imamo sve ovo
- P
Ma sve obale svijeta ne mogu da stanu s našim montekarlom, neum ima
D U Š U
U
Š
U(*staviti na sirotinjsku spiku*)
- Cbanovan
a jebaj ga, bar imate izlaz na otvoreno more lol
- P
Cara be like: ehh kad se sjetim kad je Fruška gora bila ostrvo a kikindom plivali kitovi..
- Cbanovan
nema jebiga imam kompleks od stanovnika pomorskih zemalja i ocu da im uzmem teritorie sto jes jes
- P
Caro lopovu ne damo ti obalu
- k
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Alijo - CbanovanSere u usta Cg mnogim drzavama sa ovom klimom i morem
od 1.7-30.8