Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hezno odgovori drugu jebachu na temi serije, bolje no što prdiš ođe u prazno mrčo
real te price more kurac palac su precenjene to samo plidu pusi tu pricu vrv misli da je bosna jaka jer ima neuma lol
e plidu nesam ispratio kako ovaj peljeski most uticao na
T U R I Z A M
U
R
I
Z
A
M
bas su vas zaguzili sa tim jbg sad mora se provlacite kad idete na pecanje
Ma ništa ne može naštetiti Bosanskom Monte Karlu <3
ma ne to nego onaj krkljanac sto je bio granice i to el se lakse zivi esu digli cene apartmana
Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje
e da mos i dopunis ako znas sto su vas kroasani zaebali za toliko obale malo nelogicna ta granica, sta bosnjani nisu voleli more ocemu se tu radi
Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje
ovo sam i ocekivo fazon 95% ljudi samo hteli prodju nista vise pravila se guzva, mada vizuelno ujebo vas je taj most ispali ste ko neko slepo crevo jbg
ne razumijem se u to pretjerano ali kakav nam se kolač spremao 90ih, dobro imamo sve ovo
Ma sve obale svijeta ne mogu da stanu s našim montekarlom, neum ima
D U Š U
U
Š
U
(staviti na sirotinjsku spiku)
a jebaj ga, bar imate izlaz na otvoreno more lol
Cara be like: ehh kad se sjetim kad je Fruška gora bila ostrvo a kikindom plivali kitovi..
nema jebiga imam kompleks od stanovnika pomorskih zemalja i ocu da im uzmem teritorie sto jes jes
Caro lopovu ne damo ti obalu
U Crnu Goru sam. U Petrovac
Bio ko klindzov u Sutomore i Budvu itd a sad ko zreo čoek mogu da kažem da je Cg istinski prelepa zemlja, al bez zezanja i da zaslužuje bolji narod nego sto ima
to niko ne spori box, eto i mene u petrovcu u četvrtak pa se verovatno vidimo usput a nećemo znati da smo mi jao romantika
Možda smo se sreli al poznali nismo
Ima pjesma
Vozio sam nisam žurio em djeca em nema sta da zurim pa sam obracao paznju na svaki detalj. Sere u usta Cg mnogim drzavama sa ovom klimom i morem
dobro jutro vukajlijo, livadico i avlijo
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Alijo
od 1.7-30.8