Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pozdrav Srbi, manjino u Crnoj Gori
Bice bolje
nema veze i crnogorci su LOL
a srpski jezik većinski lol not grejt not teribl
U cg sve same manjine
Namestili ko i fererndum jbt ovo popis od prosle god
referendum u cg ti je bio nešto kao referendum o promeni sajta
црнагоро ти си шиптар
cus ovako malo albanaca bio sam ubedjen da ih ima bar 15-20% zbog onog dole dela ulcinj i to
al pajzad 1.63% plidua koji nece da kazu da su bosnjaci (jer nisu) a nece valjda ni siptari biti, pa se izjasnili kao da su u jugoslaviji (musliman - srbin muslimanske veroispovesti)
albanci jednom dobiju vizu za ameriku i ne vraćaju se
ovi sto pricaju crnogorski (manjina) su zaposleni u administraciji i njihovi sateliti (famelea na budzetu) kao kod nas sns ekipa
u ovoj grupi veruem da dominiraju milogorci
Podsetih se jednog od detalja sa popisa (2001.valjda beše).
Kuća nekog Crnogorca (ex ju oficir), on sam živi na nekom srednjem spratu, a na poslednjem (recimo 5.sprat) živi mu sin sa svojom ženom, 2 ćerke i sinom.
Ja postavljam pitanja, oni odgovaraju. I dodjemo do detalja: 'maternji jezik'. Pita mene ovaj sin ex oficira: 'A što ti je to maternji jezik?'.. ja mu rekoh, pa to vam je jezik kojim govori majka deteta. On me malo zbunjeno pogleda pa pita: 'E? A što majka?'...
Ne sećam se kako sam se izvukao iz cele te priče
Dete gleda u pod, tiho promuca ne smem, dobiću otkaz
Posle godina litijašenja i ostalih prvosrbijanskih karnevala krezuba musavica od države je uspela za 10 i kusur godina da svoj uticaj pojača za čitavih 4 posto kojekude
U rangu sa opsadom sarajeva što se tiče proporcija uloženog vremena i resursa naspram rezultata
Dae vječna
Bice vjecna dok joj je ocuh ziv
modz ovde komotno
https://www.youtube.com/watch?v=M2rTafbQepg
kme kme kme
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/prosrpska-vlast-u-crnoj-gori-zeli-uvesti-dvojno-drzavljanstvo/2613688.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=590400