Na pitanje koji im je maternji jezik, 36,2 odsto stanovnika Crne Gore odgovorilo je da je to crnogorski, dok je 43,5 odsto saopštilo da im je maternji jezik srpski.
pokazuje da je u Crnoj Gori 9,45 odsto Bošnjaka, Albanaca 4,97 odsto, 1,63 odsto Muslimana
cus ovako malo albanaca bio sam ubedjen da ih ima bar 15-20% zbog onog dole dela ulcinj i to
al pajzad 1.63% plidua koji nece da kazu da su bosnjaci (jer nisu) a nece valjda ni siptari biti, pa se izjasnili kao da su u jugoslaviji (musliman - srbin muslimanske veroispovesti)
Podsetih se jednog od detalja sa popisa (2001.valjda beše).
Kuća nekog Crnogorca (ex ju oficir), on sam živi na nekom srednjem spratu, a na poslednjem (recimo 5.sprat) živi mu sin sa svojom ženom, 2 ćerke i sinom.
Ja postavljam pitanja, oni odgovaraju. I dodjemo do detalja: 'maternji jezik'. Pita mene ovaj sin ex oficira: 'A što ti je to maternji jezik?'.. ja mu rekoh, pa to vam je jezik kojim govori majka deteta. On me malo zbunjeno pogleda pa pita: 'E? A što majka?'...
Ne sećam se kako sam se izvukao iz cele te priče
Posle godina litijašenja i ostalih prvosrbijanskih karnevala krezuba musavica od države je uspela za 10 i kusur godina da svoj uticaj pojača za čitavih 4 posto kojekude
U rangu sa opsadom sarajeva što se tiče proporcija uloženog vremena i resursa naspram rezultata
Pozdrav Srbi, manjino u Crnoj Gori
Bice bolje
nema veze i crnogorci su LOL
a srpski jezik većinski lol not grejt not teribl
U cg sve same manjine
Namestili ko i fererndum jbt ovo popis od prosle god
referendum u cg ti je bio nešto kao referendum o promeni sajta
црнагоро ти си шиптар
cus ovako malo albanaca bio sam ubedjen da ih ima bar 15-20% zbog onog dole dela ulcinj i to
al pajzad 1.63% plidua koji nece da kazu da su bosnjaci (jer nisu) a nece valjda ni siptari biti, pa se izjasnili kao da su u jugoslaviji (musliman - srbin muslimanske veroispovesti)
albanci jednom dobiju vizu za ameriku i ne vraćaju se
ovi sto pricaju crnogorski (manjina) su zaposleni u administraciji i njihovi sateliti (famelea na budzetu) kao kod nas sns ekipa
u ovoj grupi veruem da dominiraju milogorci
Podsetih se jednog od detalja sa popisa (2001.valjda beše).
Kuća nekog Crnogorca (ex ju oficir), on sam živi na nekom srednjem spratu, a na poslednjem (recimo 5.sprat) živi mu sin sa svojom ženom, 2 ćerke i sinom.
Ja postavljam pitanja, oni odgovaraju. I dodjemo do detalja: 'maternji jezik'. Pita mene ovaj sin ex oficira: 'A što ti je to maternji jezik?'.. ja mu rekoh, pa to vam je jezik kojim govori majka deteta. On me malo zbunjeno pogleda pa pita: 'E? A što majka?'...
Ne sećam se kako sam se izvukao iz cele te priče
Dete gleda u pod, tiho promuca ne smem, dobiću otkaz
Posle godina litijašenja i ostalih prvosrbijanskih karnevala krezuba musavica od države je uspela za 10 i kusur godina da svoj uticaj pojača za čitavih 4 posto kojekude
U rangu sa opsadom sarajeva što se tiče proporcija uloženog vremena i resursa naspram rezultata
Dae vječna
Bice vjecna dok joj je ocuh ziv
modz ovde komotno
https://www.youtube.com/watch?v=M2rTafbQepg
kme kme kme
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/prosrpska-vlast-u-crnoj-gori-zeli-uvesti-dvojno-drzavljanstvo/2613688.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=590400