Prijava

Nemam šta da predlažem, samo da konstatujem da ja sa 117 pratioca ne mogu da sakupim 20 ocena na definiciji, dok sam prekjuče čisto radi testa napravio reakciju koja je nakon 24 časa imala skor 7:3. Davno me je prošla faza nabijanja ranga i proseka, pišem iz zezanja, ali šta da očekuje neki micika97 sa 0 pratioca.

Seneke, dosadni ste, jebo diskusiju gde neko nekog ne oćera u kurac i posle 5 strana ne padne ban, mrš na temu Ženski kutak pa tamo razmenjujte recepte za tufahije lolo

Čuj, ban na temi gde ja učestvujem - to se nije desilo nikad, kolege čim vide moj nik više i ne dolaze na tu temu, znaju da je spemčina u pitanju :)

Bruse, ja bih banov'o Provirona a ti kako hoćeš, jebiga kad šamaranje ne može preko interneta. Zasad.

Ne kenjaj ni ti, mod tim ima dva komentatora i osam četera :)

Нешто их слабо виђам на чету.

Mickey Savage
Bruce, ne sumnjam da si ti gotivan i dobar čovek, Agilni znam da jeste, ali mislim da si ti uveo to "darivanje", što je Agilni kasnije doraodio. Neću da pišem ništa, ali taj je metod strašno glup.

Provirone, čoveče, o kakvom ti darivanju pričaš? Otkud ti, kao prvo, znaš šta sam ja odabrao i zbog čega sam odabrao? Jedina darivanja, kako ih zoveš, bile su odabrane definicije zarađene na takmičenjima i dve odabrane definicije ljudima koji su se istakli čitanjem (govorim o cifri od blizu sto hiljada ocena), što ću i ponovo uraditi kada primetim nekog, ali i to pod uslovom da imaju nešto vredno odabira. Ova tema je upravo i dobra da to još jednom pomenem.

O da, pala su i svadbena darivanja "just married" Vukajlijašima, ako na to misliš. U pitanju su dve odavno "ozvezdene" definicije, koje bi svakako bile odabrane.

Opet zaključuješ iz nekog svog ugla, deliš svoje, uglavnom netačne i nebulozne zaključke sa drugima na način kao da si pozvan i merodavan da to radiš. Kad se opet samobanuješ?

Ako su ti samo odabrane definicije procena rada moderatora, onda ne znam šta da ti kažem. Šalji PVT Kaizenu, kao što ti je i Bruce rekao.

Umodujte mene i Jebača, eto rešenja za sve, lol.

To je zato što pratiš samo svoje postove :)

Lukse, zašto da ga banujem? Čovek izneo svoje mišljenje i ima pravo na odgovor. Ja se trudim da posao za koji nisam plaćen radim na dobrobit svih nas, ako postoji osoba koja ima primedbu na moj rad ta osoba ima pravo i na satisfakciju. Meni ništa ne znači da li odabiram defke ili ne - moj stvarni posao je u čišćenju đubreta i stišavanju sukoba da bi sajt funkcionisao bez problema. Jebeš odabrane, čak mi je ovako i lakše.

Купио сам блокче и сад тамо пишем мисли а не овде. Озбиљно. Мислим оне мисли за дефиниције, не ове о општим темама, то нису мисли то су слатка серања. хехе

Jbg, sad ću da dobijem odabranu na Kurcovdan. Ja i moj dug jezik, koji sam počeo da koristim za govor umesto omiljene namene...

Neću da pišem Kaizenu, mada sam duboko uvređen ovakvim ophođenjem. Trudim se da otvoreno govorim protiv sistema, a kako stvari stoje, završiću kao Ćuruvija. A što se tiče samobanovanja, ne znam, ionako morad da učim. Mada, ko zna, možda baš od Agilnog zatražim ban, pošto vidim da će ga to oraspoložiti. :(

Хехехе
ОТРОВНА СИ КАО ЗМИЈА, ПРОЋИ ЋЕШ КО ЋУРУВИЈА, МИКИ САВЕЏЕ МИКИ САВЕЏЕ

Овако, јес' да ће се већина питати "Које је сад овај Митке мудо да попује?" ал'нема везе.

Овима што не читају, а коментаришу овдје

Ово вријеме које сте провели пратећи и читајући шта се дешава на теми, могли сте бар једно 50 дефиниција прочитати и оцјенити. Елем, и Вукајлија је као и све у Србији- нема узимања без давања. Све док ти неког не почнеш да оцјењујеш и коментаришеш, неће ни тебе нико. Кад бисте почели мало да читате, сигурно би вам то било враћено. Знам из личног искуства.

О модераторима

Ја од како сам на сајту, до сад су сви са којима сам имао прилике да се сусретнем били јако коректни. Ови приједлози "да се размодује овај-онај" су без везе скроз. Кад се мало погледа, у посљедњих 3 мјесеца су се баш људи трудили око такмичења и све су радили на највишем могућем нивоу, што је мало и размрдало неке ауторе да се поново покрену на писање. Што се тиче начина на који одабирају садржаје, у то не бих улазио. Мислим ипак да све што се одабере заслужује ту и да буде, да ли због квалитета, или због труда. Заиста треба наградити некога ко је посветио времена сајту.

Popularne bi mogle svoje mesto da zauzmu eventualno umesto onog nekadašnjeg spiska naslova novih definicija koje su se nalazile ispod pretrage, koja takođe nedostaje (ali bi trebalo da bude vraćena). Dakle, eto ti naslovi najpopularnijih defki tu negde, pa ti klikći.

Odabrane definicije obavezno da budu prikazane kad se uđe na sajt (uz još neke cake koje će povećati njihovu čitanost, imam nekoliko ideja), zatim kada se klikne na tip sadržaja, da se prikazuje ono što je najnovije, kao što je ranije bio slučaj. Odabrane da napadaju sa svih strana, bez obzira da li si na komentarima, četu, da uvek postoji spisak poslednjih odabranih sa desne strane, onda uvođenje dugmeta "Random" bi takođe bilo sjajno (postoji na svim sličnim sajtovima)...

У потпуности се слажем са овим приједлогом.

О спему на сајту

Мало ми је то искрено, глупо. Мислим, ајде добар неки коментар или пост у коме се направи добра шала на рачун неког од учесника дискусије, али глупо римовање са псовком последње ријечи у реченици, писање свакојаких глупости које немају благе везе са темом дискусије, никаква сврха од тога. Показује само како неке приземне и примитивне ствари одушевљавају много аутора на сајту.

Од мене толико.

To su teške reči, to su opasne vibracije...

Trudim se da otvoreno govorim protiv sistema, a kako stvari stoje, završiću kao Ćuruvija.

Zašto? Demokratski si naveo problem, naveo si uzročnika problema, uzročnik problema se složio s tobom i prihvatio da prekine sa uzrokovanjem problema. Ti nemaš nikakvu sankciju zbog toga, treba da si ponosan jer ti je zahtev maksimalno ispoštovan.

Nemoj meni da tražiš ban, odbiću ga zbog sukoba interesa.

Trudim se da otvoreno govorim protiv sistema

A na sistemu je, jelte, da tako nešto guši kad ima priliku.

Mada, ko zna, možda baš od Agilnog zatražim ban, pošto vidim da će ga to oraspoložiti. :(

Ako se sećaš, ranije nisam imao nameru da te banujem (i odbio sam), a tražio si mi. Isto tako sada nisam dozvolio da neko drugi trajno koristi tvoj nalog dok se ne vratiš, a traženo mi je da ti promene šifru.

Dakle, opet iznosiš nebuloze i u tome je moj problem sa tobom. Bori se ti protiv sistema, očigledno je da ti je to zadovoljstvo, ali ne očekuj da neću da odgovorim kada lupiš glupost.

Баба шумом - деда друмом

@тема:
ово подржавам
само реално, ниво читања је опао, још реалније - то видим и по себи јер ни ја не читам више као што сам некад читао... нонстоп сам на форуму :Д избацити форум!

Samo da vam rečem moja dva zrna soli - osim u periodu kad nisam bio moderator, u poslednjih deset meseci sam pročitao i ocenio SVE definicije koje su objavljene. Istina, neke su i dobile minus, a na neke sam dao plus pa ih svejedno obrisao, ali sam svaku ocenio. Čak i onu koju sam brisao jer je nakon 24 sata bila u minusu ili imala nula skor.

Nemam šta da predlažem, samo da konstatujem da ja sa 117 pratioca ne mogu da sakupim 20 ocena na definiciji, dok sam prekjuče čisto radi testa napravio reakciju koja je nakon 24 časa imala skor 7:3. Davno me je prošla faza nabijanja ranga i proseka, pišem iz zezanja, ali šta da očekuje neki micika97 sa 0 pratioca.

ovo! samo sto ja nemam pratioce kao ti. Napisacu dvestotu defku i posle cu da se zezam i pisem iz zajebancije jer znam da ocene nikad necu dobiti (nisam pisao za ocene, ali sam voleo da vidim utiske normalno) , kao ni popularnu iako ih ima vec tri meseca.
I Jebaca za moda i to je to.
Amin.

Nije fora, obrišeš sto gluposti dnevno, podeliš 100 minusa i za taj dan si ispunio prosek, pa se praviš važan!

nemam ja prosek Bili, nisi dobro čitao - ocenio sam SVE defke :)