Црни или бели део еурокрема - шта је боље?

1. ovaj novi cipiripi jebe kako je dobar

2. Velim ja, još na prvoj strani.
    Jutros salabinjah dno od one pakle od po kila.

3. uvek crno.
    a cipiripi ne volim od malih nogu, nekako mi smeta onaj specifičan šmek.
    ja kad sam odrastala, bila kinderlada-e tu je odlično i crno i belo.

4. Kosmo, ne znam jesi probala cipiripija otkako ga je Nestle pazario. Nije to više isto.

5. Kosmo, ne znam jesi probala cipiripija otkako ga je Nestle pazario. Nije to više isto.

aj probaću, nestle razbiva...

6. cipiripi blok je bolji kad se otopi malo

7. tamno ljubičasti, od šljiva
    i jarko crveni od paprika.

8. volim da joj ližem toplu čokoladu sa grudi

9. Ne sviđa mi se tema. Vuče na rasizam.

10. Pokojni patrijarh je više volio crni a ja sam srbin pravoslavac i ddržim se svetosavlja
    samo crni jer bijeli je mrsan

11. mene su zvali cipiripi dok sam bio mlađi, jer sam imo mlečne zube do 15 godine i svaki drugi je bio crn i kvaran. Pa kao crno beli zubi. Samo što bele nisam ni imo hnjo hnjo

12. Ja sam voleo cipiripi ko mali, jeo ko lud, mada više sam voleo urokrem blok od cipiripija.

13. не једем еурокрем, заболе ме да умрем од радијације... кад већ једем нешто лоше и пуно шећера, бирам најквалитетније шећере, дакле НУТЕЛА!

14. Нутела је страни капитал угушивача домаће привреде!

15. Јел то кажеш и док купујеш страни ауто место гићају? Или осталих 90% страних производа који су око тебе?

16. Да, плачем сваки пут у Голфу двојци јер уместо њега правимо безвезни Фијат.

17. Ја одем у Канаду па на блицовим и бе92 вестима остављам коментаре "ЈАО СРБИ ОЋЕМОЛ СЕ ВИШЕ ОПАМЕТИТИ, АЈМО НА УЛИЦЕ ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД! ШТА ЧЕКАМО ВИШЕ ДОКЛЕ ДА ИХ ГЛЕДАМО КАКО КРАДУ?"

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.