Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Питај је је л' може да стане у кашичицу, јер је прави шећер, хехе.
Савиј се до земље да изгледаш што мање, крени неартикулисано да скачеш и саопшти јој: Да си моја девојчица живела би ко краљица, дању ко краљица ноћу ко царица!
Priđeš i kažeš da bićeš kratak jer ženska ima strahovit batak!
Ja sam romantik ja bi joj zapevo "Kad bi moja biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
Natnate, s tom forom ne bi smuvala ni kafe-kuvaricu na autobuskoj stanici, sreća pa si žensko lolo
Šta ti znaš, nisi ti žensko :-p
Jednostavno je.
Pogledaš je pravo u oči, nakriviš brk u desno i kažeš "Od kojih si kuća?".
Imam sjajnu ideju....ali ne verujem da imaš konja, jebi ga...
"Од који' си грла говедо" ? Има и та варијаицја. :)
Čija si ti mala?
Dođi sa mečkom, i reci da ti je mečka samo prolazna avantura, a da je ona ta koju si cijeli život čekao.
Natka ako je tako dobra ideja, pozajmićemo konja.
Evo kako mogsha to radi!
Сад ми паде цимер ненормални на памет. Прошле године дјевојке-промотерке из неког клуба биле прерушене у дедамразице и промовисале прославу Нове године. Цимер кад их је видио, полудио, почео да скаче око њих и к'о мало дијете да се дерња: "Хоћу ја пакетић, хоћу ја пакетић!" И курва на крају измољакао број од ове једне, водали се нешто кратко. Шта је будали пало на памет у тренутнку, ја нисам могао да вјерујем.
Ma ideja je odlična, ali bolje da je sačuvam za sebe :))
Дај пичке, знам да имаш!
Увијек упали, јер мора да се зна ко је газда.
Planiraš nekoga da zavedeš uz pomoć konja?
Da zovemo konjički klub odma'!
JA NE JEBEM I NEĆU TE JEBATI.
Uvek ne upali.
У дискаћу јој наручиш крш вино, кажеш конобару да метне у лед и однесе, приђеш, узмеш пуну шаку леда, дивљачки разбијеш о денс флор и кажеш: е сад кад смо пробили лед могли би се и упознат.
Ovo je najbolji post na temi!