Мајчица Србија- отићи или остати, питање је сад?

1. A što su pradedovi otišli odakle god su otišli i pobegli u Austriju, Ugarsku i razne ostale krajeve tokom vekova? Što oni nisu ostajali da se bore i prežive?

2. Ja palim za Ameriku. Lutriju igram za neki dan, pa ako Bog da, postaću ponosni Amerikanac i položiti zakletvu na vernost Americi leta 2015te.

3. Идем акобогда. Хоћу да будем Грег Поповић.

4. A pravu pozadinu ovoga što kenjaju ove patriJote, kao "vi ste pičke i izdajnici, nemate muda da se ovde izborite za bolje", najbolje bi objasnila basna o lisici i kiselom grožđu. FAFAJTE GA NESPOSOBNJAKOVIĆI NI PASOŠ NUMETE DIZVADITE

5. Bob rok prvo reci čiji si dupli pa idi u amerike!!!!

6. Луди Чаче, неко је одлазио, а неко остајао. Такво је било време. И ово што говори Боб Рок звани Носати Штакор (по речима Његове Висости) је наш проблем - неко остаје овде јер је непособан да оде, а неко јер се снашао овде. Неко оде у иностранство јер му је тамо боље, али то не значи да је пичка или издајник. Човек може бити патриота или на српском - родољуб, чак и ако је у Јапану (ови комплексаши што пишу патриота са Ј нек се Јебу). Треба знати да у току године наши гастози пошаљу преко 4 милијарде евра својим рођацима и пријатељима у Србију. И то је облик родољубља. Многи који оду у иностранство тамо бране интересе Србије, а има и оних који тамо промене имена и представљају се као Хрвати и муслимани. Има разних... Глупо је да правимо свађу и да се мрзимо чак и на основу места боравка, мада је то у Србији ужасно изражено због безброј комплекса према већим градовима. Свако ко оде из Србије увек може да помогне својој земљи.
    Ваљало би прочитати шта је све дијаспора учинила за Србију од Велике Сеобе до данас.

7. Kizo je potpuno u pravu.
    Vi iz katastra koji ste vekovima saradjivali sa turcima, austrougarima i Natom ste izdali papire da je Kosovo šiptarsko, Krajina hrvatska i crna gora crnogorska. Da nemaju dokumenta mi bi kad tad vratili naše zemlje

8. АЉаксу, ми из катастра смо правни наследници катастарског одела Краљевине СХС, а касније Краљевине Југославије, коју је наследила ФНРЈ, а потом СФРЈ. Потом је СФРЈ наследила СРЈ, потом СЦГ и данас РС.
    Катастар у Србији је постојао пре Турака, али теби памет сеже само до Турака. Турци су направили први детаљан катастарски попис у тадашњој Србији. Од турака смо преписали катастарске књиге о Косову и Метихији по којима смо ми наследници те земље, а не Штрумфови што ваљају бело. Аустрохунгари су били прецизнији. Од њих смо у катастарске књиге преписали земљишне књиге по којима су Срби већински власници Срема, Баната и Бачке. Додуше, неко смо и кривотворили после 1918 и 1945 да би Србима припало више, након протеривања Угара и Шваба након пораза у светским ратовима. То је хвала катастарском одељењу које ти тужиш за продају земље (сад се ја правим да не знам да си ти Аљакс-трол, па се као ложим, а притом те учим историју).
    НАТО-у катастар није издавао никакве папире ни документа.
    Након 1999. уз српску војску и милицију, већина катастарских књига је повучена са КиМ у општине и градове као што су Лесковац, Ниш, Власотинце, Прокупље итд. Ни једна књига није остала шиптарима. Е, сад што су неки Срби без мозга продали своју земљу Птаршијима, а онда то нису уписали у матичне катастарске књиге у поменутим општинама/градвима, ПА И ДАНАС НАПЛАЋУЈУ ОД СРБИЈЕ ГОРИВО И РЕПРОМАТЕРИЈАЛ као да су пољопривредници - јесте образложење зашто опет треба увести смртну казну.
    По катастрским документима РС готово 70% земљшита на КиМ је и даље у власништву Републике Србије или етничких Срба.
    Крајина никада није била уписана у катастарске књиге државе Србије. Стога, катастар Србије и није могао да изда или измени такве документе. Да си ратовао тамо, знао би.
    Црна Гора није Србија, а по ратним плановима из 1912. Црној Гори је обећано да ће добити Метохију и сву земљу до Пећи и Приштине. Никола је абдицирао у корист Карађорђевића, а ови су то вратили на одвратан начин - стварањем СХСа.
    У Црној Гори само мали проценат земљишта припада грађанима републике Србије и ту углавном у приморском делу, али је и то последњих година распродато. Углавном. Ја моје нисам продао и ко год жели да дође у Заграђе, може у дупе да ме пољуби, јер госте не примам, а имовину не продајем!

9. Ne laži narod. http://www.mapsoft.rs/dev/image001.gif

Vidite šta su Granjak i suradnici granice po Srbiji povukli. I svaka čeka ovjeru. U katastru. Đe Granjka radi. A on priča od Kulina bana, neke istorije i geografije. Jarane, ne može se dzemlja bez pečata iz katastra prodati. Vi ste udarili pečat na prodaju Kosova, i nema šta da lažeš i muvaš o Karađorđevićima i Austrougarima. Ja nisam napustio đedovinu, jedan kroz jedan i ovejreno u katastru. Ne dam izdaji da ovjerava Hašimu i Aliji! MALO LI SI PUTA UDARIO PEČAT ŠIPTARU!

10. meni u katastru ljepo stoji i piše latinicom i ćirilicom da je zemlja u selu Stabna, opština Plužine, sjever Crne Gore 1/1 moja i ne možeš ti meni reći da sam crnogorac kad nisam.
    Ja sam srbin i ostavljo sam svoje kosti po ratištima Vukovara, Bratunca i Gnjilana i ne možeš ti biti veći srbin od mene.
    Ti moju Crnu Goru da nazivaš crnogorskom?
    Sveti Vasilije se u kivotu prevrće.
    Takvi kao ti su verifikovali 1244 i Vens Ovenom mirovni sporazum.
    Vi iz katastra ste Srebrenicu dali Federaciji iako smo je golim rukama odbranili od Orićevaca.

11. Doći će dan da sve vas četnike isteramo iz Crne Gore, bolje prodaj to u Plužinama dok još možeš, inače ćemo da kupimo puškama.

12. Киздо, слепчо, лепо ти пише на тој твојој мапи да је у питању инсталација МапСофта по Службама за катастар непокретности у Србији. На простору КиМ нема таквих служби, све су измештене по местима која сам већ поменуо. Дам ти банану ако схватиш то до 2030. године.
    Теби за љубав Шиптарима не ударам печат, њима дајем документа без печата и потписа, са телефоном све твоје женске фамилије. Срећан?

13. TOOOO!!! Ovo čekam još od odbanjavanja trajno banovanih.
    :udobno se namješta u fotelju:
    Oće neko čipsa?

14. Аљаксу, па ти бре имаш костију колико и тираносаурус рекс - 22140431! Свуда си остављао коске. Јел те зову Љакс Тхе Кошчати?
    Такви као ја оверавају само поседовне листове и катастарске изводе. Нисмо ми ни видели 1244 нити било које друге планове. Твоје село бих радо оверио у власт Птаршијима, јер их волим више него леба да једем. Али нисам надлежан за Републику Црну Гору и непокретну имовину њених грађана. Но, продаћеш ти то сам, треба некако надонкадити све те изгубљене кости што си их оставио по Јужној Африци.

15. Jebo te Milo Gvozdene.
    U Pivu nikad crnogorska noga nije kročila.
    Još je Bajo Pivljanin reko "Ko digne crnogorski barjak u pivi biće mu odsječen i barjak i ruka".

Do juče je Granjka svaki katastar bio u SFRJ i SRJ tako da ti ne pomaže laganje. Centralni katastar iz Beograda je naložio da se proda Kosovo, Srebrenica, Knin i Crna Gora. Pa u katastru je pre rata radio Jovica Stanišić pa posle u CIA i DB.
    Pa što su njega pustili iz Haga, što nisu Šešelja?
    Šešelj nije radio u katastru za amerikance.

16. Granjka, ti si autoritarac i analni karakter, po Frojdu. Po Frojdu ne postoji vaginalni karakter. Džaba ti sad dosetke i vrcave jezičke doskočice. I svi te mrze. Ne znam zašto. Mora da je neka zavera.

17. Лимару, погледај које све светске фаце су биле анални карактери, па ће ти бити јасно зашто су уједно и ауторитарци. Уосталом, твоја подређена класа то најбоље схвата када дође да моли моју надређену класу.
    Ја сам рекао да си вагинални карактер, по Грањки. Читај, учи, пази.
    Ко ме мрзи може да ми саџга јарбол испред општине. Завера је у твом домену, мене се тичу само прописи.

ПС. Видиш да си се опет вратио. Какав си ти то карактер... И анални би ти био достигнуће. Љуби те Грањка.

18. Аљаксу, Катастар у Београду је продао и Аљаску Американцима. И Деда Мраза је продао. Ајмо још мало троловања и београдофобије и паланачке затуцаности.

19. valdemare, ovaj je izgleda načitaniji od tebe! što jes jes

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.