Prijava

Ja sam ovaj drugi. Loše sam počeo ali sam uspeo da sklopim solidan tim, ćeraćemo se još

Труће, које играче си имао за прошло коло? Видим да смо имали малтене идентичан резултат.

Јесте, да ти кажем, па да препишеш, лол. Таман сам мислио да те престижем како је кренуло коло. :(

Армстеда, Џонса из Солнока, Милосава, Кешеља, Бобија, Планинића, Мачвана, Билана, Страхињу и још једног бека, не могу да се сетим. Ти?

A ја мислио да ћу да ти побегнем, после недеље имао 120 од шесторице.

Миљеновић, Л. Џонс, Суад Шеховић, Павловић, Мавра, Калинић, Мачван, Билан, Мусли и Вангмене (лоло њега сам убацио специјално за ово коло и ставио га за капитена, 29.7 индекса ми донео)

Е да, имам и Калину. Сад сам се сетио. Јебига, Боби ме зајебао највише ово коло, очекивао сам да пребацим 200. Ја нисам погодио капитена ниједно коло до сад, али буквално. :) Сад сам добио од Армстеда 26 индекса + 19 као капитен.

Само узимаш за капитена ове што играју против Левског и нема да омане. :) Ja у петом колу имао 60 од Миљена, ал' то ме усрало жестоко пошто у почетку нисам ни мењао капитена.

Ма ја нисам могао да убодем капитена целу лигу. :) Чак и то против Левског ме изјебало пар пута тако да нисам добио бодове. Нпр. обе утакмице које Левски није играо сам заборавио да склоним играче из Задра и Будућности. Па, чини ми се да је пар пута неко одмарао неког играча против Левског. Има и та зајебанција.

245 u ovom kolu, ponadao sam se pobedi u kolu al' ima i boljih rezultata jbg.