Američko vidjenje sebe

1. Бобе, како си се изасрао, није реално.
    Пошто на свијет гледам из перспективе једног доброг, поштеног, високог, уљудног, културног, едукованог, интелигентног и прије свега скромног црногорског Србина могу да кажем да се Американцима уопште не може замјерит' за све што су до сад направили. Кад би ми имали такву силу правили би још већа срања остатку свијета него што су они направили до сад, и имали би двјесто пута веће мишљење о себи и о својим дјелима. Шиште Америма јаја да по Југославији праве сигурне куће и јавне кухиње, ако оће да баче бомбу нека баче, нико не може да им се одбрани и крај.

2. Najmoćniji je onaj trol koji lagano hoda imaginarnom linijom između jave i nadrealnosti.

3. Шиште Америма јаја да по Југославији праве сигурне куће и јавне кухиње,

Bolje bi bilo da prave javne kuće i sigurne kuhinje. Đedov Bobe.

4. Čim su ga streljali, verovatno su imali debeo razlog.
    Kako mog dedu nisu? Pa borio se čovek na strani
    pravde i istine.

Da sjašeš malo ti sa moga pradede, jesi čuo?
    Sve najbolje o pokojnicima, ali tvoj se borio na strani kurca moga i uz dužno poštovanje jebo li ga Tito.

5. To su ti čuveni Srbi, od rasprave o Amerima dođoše do komunista, nacionalista, četnika, partizana, četnika legalizovanih, nedićevaca, ustaša, ljotićevaca, balista. Obamo bombaj!

6. Još samo da počne priča o Isusu i da li Bog postoji.

7. nepostoji nacija koja pati od kompleksa više vrednosti od amerikanaca i od hrvata

8. Кад помислиш, Америка је прилично кул.

До скора (притом мислим на неки напон америчке моћи, а то је средина 90-их) једноставно уђу и узму оно што желе. На мишиће. ОК, некад и финансирањем дисидената ЛОЛ, али то је закон џунгле, закон јачег, шта-курац, мислиш да у животињском царству неки омега, метиљави, килави морж сме да се обрати моржевском Савету безбедности и да тражи морж-вето јер је алфа, курати, зубати морж дошао и јебао најсисатију моржицу иако јој је метиљави морж донео тону пингвина да поједе. Квотербекови јебу краљице матуре, док нерд плаче у клоњи јер нема са ким да плеше на ''Донт крај''. Капирате, квотербек је Америка, а јебање пром-квина је узимање нафте и водних резерви.

Осим тога, врхунац нашег серијског програма је кад је Аранђела ударила струја а чика Остоја јебе козу, док је Амер направио Брејкинг бед. Можда није неки аргумент, али стоји јбг.

9. KUKULELE CRNI ARANĐELE!

10. Осим тога, врхунац нашег серијског програма је кад је Аранђела ударила струја а чика Остоја јебе козу, док је Амер направио Брејкинг бед. Можда није неки аргумент, али стоји јбг.

У праву си, није неки аргумент.

11. Езвене, Шерлоче, али мени долазак Прцка или одбрана пенала од стране Бранда није неки плот-твист. Имам мало веће стандарде. А те стандарде испоштује једино Амер, јбг.

12. Nene vrhunac našeg serijskog programa kad se tirke nađe ispred gola i ovaj mu viče šutni šutni i tirke šutne i da gol

13. Врхунац нашег серијског програма је кад се БОШКО ПЕТЛОВО БРДО инфилтрира међу трговце молдавским курвама и онда буде нека пуцњава ту и он их све победи и на крају оном његовом метиљавку од сина не да да се игра лоптом по соби.

14. Кад би ми имали такву силу правили би још већа срања остатку свијета него што су они направили до сад, и имали би двјесто пута веће мишљење о себи и о својим дјелима.

Ја сам анти-амерички оријентисан, али ово јесте асполутна истина познајући наш менталитет.

dusan1001
    Ne, ne vrhunac našeg serijskog programa kad se tirke nađe ispred gola i ovaj mu viče šutni šutni i tirke šutne i da gol

Не, не. Врхунац је кад Јакшић крене од свог гола, уђе у противнички шеснаестерац, скочи и да Бугарима гол и тако Југославија тотално понизи Бугарску.

(Јбг, глед'о серију, ложим се на Нину Јанковић.)

15. Zapata samo pravi neka nepotrebna šizenja od svega.
    Vrhunac našeg serijskom programa je kad Jare pita tatu kad ga klao Tuta bugarin, a on kaže četvrtak, pa kako četvrtak kaže Jare, ceo život te klao u petak, večeras u četvrtak.

16. Vrhunac je kad sin dragan jebe gocu tržan

17. Врхунац наших серија је кад се скупе Србин, Хрват, Босанац и Словенац па праве бенд, има ту тензија али ипак одсвирају биљана платно белеше а Рајна Гагић драпа минџу.

18. meni je i vrhunac kad Ivan kaže Slobodi "ja je uvatim pa joj ubacujem kurčinu uusta ko vrapčetu u kljun" hahahaaaa

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.