Američko vidjenje sebe

1. Ma ima i kod njih normalnih ali na kamere i ostale kurce vole da izlaze debili i ostala bagra pa stičemo takav utisak. Isto kao i kod nas. Dok sam bio u Njujorku, susreo sam dosta pametnih i zanimljivih ljudi. Čak sam sa "ozoglašenim" crnjama sjedio i šprdao se, igrao basketa i išao na utakmice. E da, da se pohvalim, jebao sam crnkinju, ne baš izrazito crnu ali ono meleskinja. Eno je sad, udala se.

2. Aj kad se već toliko razglaba o komunizmu, to što oni rade mi izgleda dosta slično s onim što je uradila Severna Koreja kad su pukli od Brazila 2:1 a u njihovim medijima bila vest da su dobili 1:0. U fazonu ne smemo da prikazujemo ništa loše o svojima.

Kina je batalila komunizam.

Kako misliš batalila? Ako misliš u ekonomskom smislu, onda ok.

3. Pa takva mi je tradicija. Tri generacije, deda, sin,
    unuk, svakoj petokraka u srcu. Kod kralja su moji
    preci živeli kao kmetovi u udžericama, a onda je
    došlo neko pravednije doba, pa se podizale kuće,
    dobijali stanovi, pozapošljavalo se po fabrikama uz
    plate koje su omogućavale život dostojan čoveka.

Serem ti se u tradiciju.
    Da su radili, imali bi i pre.
    U komunizmu je bilo dobro govnima od ljudi koji nisu imali ništa pre rata ili koji su bili u partiji.
    Da bi tvoj otac dobio stan oduzeta je imovina hiljadama ljudi koji su generacijama slagali dinar na dinar i radili za razliku od komunista.

Ameri moraju da rade da bi imali. Tržišna utakmica, pa izvoli, pokaži se.

4. Ajaxe, drugačije mišljenje od čoveka koji je uzeo pušku u ruke da ide da ubija i ruši državu kojoj se zakleo na vernost nisam ni očekivao.

5. Ајакс је иначе муслиман.

6. Hahahaha, kome je išta oduzeto? Posle rata su nacionalizovane fabrike kapitalista i oduzete su parcele preko 10ha i bile podeljene seljacima. Šta lupaš ti, čoveče?

7. Koja govna ove komunjare. Operisani od realnosti, istorije i svega ostalog.

8. eto realnost nam je vrhunska u pičku materinu

9. Pa zato što smo imali komunjare na vlasti, a sad njihovu govnarsku decu i naslednike.

10. mom pradedi npr.
    Pa su ga osudili na streljanje '46 još.
    Nije mu zemlju kupovao tvoj kilavi deda nego je kopajući dinar po dinar skupljao sa ocem, braćom, dedom.
    Streljaj sve, decu u zatvore, ko ih jebe kad su srbi

11. Ajaxe, drugačije mišljenje od čoveka koji je uzeo
    pušku u ruke da ide da ubija i ruši državu

Ja se toga ne stidim, ja sam branio srpstvo od takvih kao ti.
    Jedva čekam neki novi rat u kom neću jurišati na Džonovane, Čampije i Komad nego na takve kao ti u našim redovima.
    Deca dezertera, izdajnika i komunjara su krivi za sva zla koja su zadesila naš narod.

12. I ja takođe. Građanski interni srbijanski rat u kojem bih čistio kosovare, vrcane, četnike, čediste, Korać, Pešić, Čanak, Biserko, Čeda i crnogorčine.

13. čistio bi ti moj kurac

14. Čim su ga streljali, verovatno su imali debeo razlog. Kako mog dedu nisu? Pa borio se čovek na strani pravde i istine.

15. Ajaks neće jurišati na mene, bolimekita, vi ostali ste najebali.

16. Џоноване, чији си?

17. Što nas, Bobe Roke?

18. Pani, znaš na koje cgovce mislim. SVAKAKO NE NA ČASNE I POŠTENE CRNOGORSKE SRBE AMERIKANCE NJIMA SVAKA ČAST

19. Aaa, dobro, dobro! Podržavam o čemu god se radilo!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.