Domaći rok

  1. Па под домаћи рок се обично мисли на комплетан екс ју рок. Ако ћемо по врсти музике, зар су Пилоти рок?!

  2. haustor kida
    ekv kida
    ...

  3. Kiki Lesendrić je onaj što peva k'o da ima tvrdu stolicu?

  4. bez zezanja, ekv je uvek bila govno...i u moje vreme kad su bili živi, ja bila na poslednjoj živoj svirci '94.
    kazalište, crvena jabuka, plavi orkestar...sve su to i onda bila govna, ja to ni kao tinejdžerka nisam mogla da slušam.
    kod hrvata je vredeo haustor, kod bosanaca bombaj štampa.

  5. Kiki Lesendrić je onaj što peva k'o da ima tvrdu stolicu?

    da, i u poslednje vreme ispade da je i on muzičar...

  6. Баш тај. И Горан из ОК бенда има бољи глас, све те скупине тај и ти не штимају. ЕКВ је специфична, ил' је волиш ил' је говно, нема оно ок је. Ја је волим, Милан је имао добар глас, добра је музика, за свирке не могу да кажем, али верујем да надрогирани нису могли много. За Црвену јабуку и Плави оркестар се слажем, Казалиште је добро, мање комерцијалне песме. Хаустор добар наравно.

  7. Нахвалише раније у неким постовима Рибљу чорбу, па рекох да дам своје неко виђење ствари. Јбг, прије су баш били генијални, одличне пјесме сипали, онако, к'о из рукава, али ми се чини да су се исфурали у посљедње вријеме. Овај посљедњи албум ми никако није легао, види се да је усиљено одрађен. А наступи, ту се сем тих пар нових пјесама ништа радикалније није промијенило, исте приче се врте између сваке пјесме, а стиче се утисак гледајући Бору да ће сваког секунда да га опичи срчка. Све је постало некако "већ виђено".

  8. JA TE JOŠŠŠŠ SANJAAAAM U BEOGRAFDU

  9. EKV jebe keve, a dobri muzičari i nadrogirani zvuče do jaja, što je slučaj i sa EKV-om. Ovi što ne vole EKV jednostavno su ili nubovi ili imaju usađeno ono "EKV je sekta i sranje".

  10. Riblja Čorba je zakon!

  11. Волим екс ју, свирам га у бенду, ал не могу увек да га слушам. Један офтопик, почео сам да идем на часове клавијатуре ( имам завршену нижу и мало више од годину свирам у једном бенду) Александар Локнер, бајагин клавијатуриста. Блуз, смут грув, џез, бекинг трек. Увидео сам колико је сморено свирати екс ју а колико до јаја грув или чикашки блуз.

  12. Eks ju nikad neće propasti!

  13. Generalno, 80% eks ju roka je sranje. Njanjavi bendići, politički korektni soft rok za sredovečne domaćice Jugoslavije.

  14. Generalno, 80% eks ju roka je sranje. Njanjavi bendići, politički korektni soft rok za sredovečne domaćice Jugoslavije.

    Osim ex Yu panka, tu ima dosta dobrih stvari.

  15. Ne, oni su samo počeli kao pank, a posle nastavili u neki nju vejv, i na kraju se pretvorili u govno za devojčice. Mislio sam na Paraf, Pankrte, Idijote, Patku, od ovih poznatijih, a od manje poznatih Patareni, U.B.R, Tožibabe, III Kategorija, Đuzepe Karabino, Proces... ma imaš ih dosta.

  16. najjače od novog vala, kakav ekv kakav šarlo, tišma jebe

    http://youtu.be/pAhhBwYd2is

    http://youtu.be/xJ3XQF2TPaA

  17. Osim ex Yu panka, tu ima dosta dobrih stvari.

    Za čudo, eks ju pank je mnogo dobar. Za klasu iznad eks ju roka.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.