Domaći rok

  1. jer kada on cuje muziku na struju,bice belaja.

  2. Зајебавајте се ви на рачун Бајаге, али он и Кики Лесендрић опстају већ деценијама. Додуше Бајага се мало гурао уз демократе последњих година, међутим, није лупетао глупости по медијима, није говорио да је српски искварена верзија хрватског, није имао дипломатске односе са Намбијом као др мр Гангула. Гура своју причу, не замера се ни са ким и без проблема и дан-данас може да скупи петнаестак хиљада људи на Ташу.

    С друге стране делује уврнуто кад видиш да је Кикију мноштво новијих песама радио Млађан Динкић, али човек је 2008. године дошао, снимио албум и после 5 година су те песме и даље велики хитови. Нити старе, нити су постале досадне.

  3. Iskreno ne znam čemu poplava govana na ovoj temi ali ajde.

  4. Iskreno, Bajaga jebe keve. Uradi se pajdom, boli ga kita, napiše stih

    Tad je zazvonio telefon
    a ja ne volim telefon

    i boli ga kurac. Radio je pajdo, može li više metal od toga? A Bijelo dugme isto kida... Bregović jebo sve one glupe kurve što se lože na domaći rok, radio LSD i šta sve ne. A i kako da ne bude do jaja bend u kome je bio Milić Vukašinović koji "vodi ljubav u zadnjicu"?

  5. Па има он бисера као што је овај:

    Maslina je oliva
    mene sunce poliva

    Али опет, њему добро стоји, некако није смор и није безличан к'о Цукић који вечито прашњавим корацима гази кроз ноћ. Јбг, не стоји свакоме да буде кантаутор.

  6. Zastave od Parnog Valjka kidaju!

  7. Фендер, напусти ливаду.

  8. Слушај, Рихо, балавче ретардирани! Научи, пизда ти материна глупа и неваспитана, да поштујеш старије (мене у овом случају, идиоте), а онда и оне који се мало баве и познају и баве се музиком (опет мене, идиоте). Којим случајем свирам гитару дуго, познајем музичку теорију, бавим се и сам помало писањем и компоновањем и слушам разноразну музику. Све у свему, познајем музику не 100 него 1 000 000 пута боље од тебе.

    Врати се,у ту рупу из које си измилео и машатај од девојчицама са друге стране јастука јер ти је туга велика к'о Русија због чега до поднева мрзиш себе, а од поднева мрзиш цео свет и зато и желиш да цео свемир чује твој немир док небо пева са нама.

  9. Fendere Riha se zeza, nemoj tako. Jebeš banovanja i sve to, budi čovek. Sad ćeš ti reći, boli me kurac za ban, isteći će, ovo ono, ali budi čovek.
    A i ti Riho, mani se lošeg trolovanja.

  10. Крајслер, којим случајем познајем једну такву девојку која исто тако мрзи до поднева себе, од поднева цео свет и дели људе на СЕБЕ и ЛОШЕ. Ако је трол, претера га. А не верујем да је трол.

  11. Кики Лесендрић опстаје јер му Динкић пише музику. Која симбиоза. Зато му карте за концерт у Арени буду малтене џабе, иначе би вероватно напунио таман колико и Миле Китић. Можда пар места више.

  12. Nije Riha mrzitelj.
    Samo trol.

  13. Напунио би Кики Арену без проблема кад би цене биле такве да свако може да плати карту. Пошто људи у Србији махом ненормално бедно живе и 500 динара уме да буде луксуз за многе.

  14. Ko, bre, sluša Pilote i Kikija? Ko? 500 dinara nije mnogo za izdvojiti za svirku u mestu u kome stanuješ, nego je ljudima lakše da sa dvolitarkama ispred prodavnice seru o tome kako su socijala i kako su cene buržoazijske.

    Publikum je razmažen, to je cela bit stvari.

  15. Нема то везе са ценама које свако може да плати, ако причамо о домаћем року тј. екс ју року, иста публика слуша екс ју рок. Једно Казалиште није морало да обара цене, а људи имају оправданији разлог да не дођу од скупа карта. Напунио би гузицу, извини на изразу. Можда ако би друг Млађа интервенисао. Кики нема глас, а има тралала песме. Бајага има специфично-досадњикав глас, али има пар добрих песама.

  16. Фендере, реко бих ти да си ријетко иритантан и упадљиво глуп дечко ал то знаш и сам. Ео ти 7 дана дисчилујеш.

  17. pa zar su parni valjak i prljavo kazalište domaća muzika?
    ako računamo i ustaše, ja slušala haustor nekad...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.