Domaći rok

  1. Џони Штулић је боготац, јептесе хеитери.

  2. ви што се ложите на штулића џонија можете да одете до његе и фафате му уз фафаласимитифалати , глас му је го курац са оним грандовским фазоном ''ААААААААА'' или ''ООООООО'', ''КУРВААААААААААААА'' а и реално је љаксе. Шатро трипује извуко се, запалио од балкансих гована, контам да је отишао у аместрам а није пробо коку. Азра? Азра еј, име за авлијанера што тера овде док му газда сипа леб и воду у онај класични црвени лонац на беле туфне, а касније га завеже да се креће у кругу пречника 1 метар.

  3. nienna je nekad bio kul lik

  4. Не какутај Ниена, то једино ако знаш ту и Балкане мој.

  5. како иде она мртви фазани лете изнад наших глава, мртви фазани лете изнад наших глава а НИЈЕДАН НЕ ПАДА АААААААА

  6. Уф, Ганси нпр. су ми па много бољи "Волео сам јеее, али сам морао да је убијем, ууу јееее", него људи генерално много једу говна кад су у питању наши текстови... Глас и музика чине много више, речи како ти легну.

  7. ганси су још већа говвна, њањаве пичкце са деведес посто геј балада што слуша исфеминизирани деген из друштвеног смера гимназије кад га шутне пичка после годину дана, па врти у круг донћу краијаијаијаијаајј, новембр рејн и енџи.
    Толико си упућен у домаћи рок па знаш само за плавог оркестра, бјело дугме, азру и електрични оргазам а то је толики бофл да су и паори престали да их слушају док утоварају бале.

    http://www.youtube.com/watch?v=zvqhSlzzkvY
    само што је ово нека психоделија, ал опет. и електрични оргазам је некад био.

  8. Далеко било. Плави оркестар ни не убрајам у рок. Али не могу да не приметим да људи који себе сматрају стручњацима по питању музике, обавезно морају да пљују по тим најпрослављенијим бендовима - јербо су они за пичкице. Како 'оћеш.

  9. брате ја не кажем да Бранимир Штулић није кењач постао, али рећи за њега да је сељак? Еј, лик је јебени господин за пола наше музичке сцене.
    http://www.youtube.com/watch?v=bVx6t_hLXTo
    Овај мали, дебели пањ од Боре Ђорђевића је највећа сељачина што се екс ју рока тиче. Џони је краљина, имао је тај неки зајебани шмек, био је тотално аполитичан и пјесме су му имале смисла, на крају крајева име бенда је потекло од пјесме Хајнриха Хајнеа и уопште није лоше. Ако ћемо реално и пола страних бендова на које дркамо има ретадирана имена, Пинк Флојд јеботе, то к'о да сад неки наш бенд себи да име типа "Младеновић Костић", тотални треш. Превише смо критични према себи, јеби га.

  10. Пиштољи и руже, јеботе.

  11. Бора кретен, вечито у неком трипу, па да је неки патриота свирао би џабе за изградђу манастира, све што је са намером ''да покаже свој стил'' урадио, уради оје ко деген, а кад је направио право срање - вероватно није хтео - одпевао деци амстердам, а ови имају 7 година лоло

  12. Чуди ме да се нико до сад није дотакао Забрањеног пушења. По мени одличан бенд, штета само што су се поцијепали и што не наступају заједно.

  13. Генерално, имали смо супер музику.

  14. И читаво то хејтовање екс ју рока уопште није кул. Има усраних ствари али има и много ванвременски добрих пјесама.

  15. Шта ћеш, мој Шерлоче, кад смо навикли да нам туђе говно увијек љепше мирише. Ово си у праву, има заиста генијалних ствари.

  16. Реално, све што је дошло након деведесетих година је смеће за оно што смо некад имали, има још увијек кул алтернативе али слабо да само то може да се слуша.
    Па и то сељачко Бијело Дугме са усраним јоргованима и југославијо на ноге има гомилу добрих ствари. Она пјесма "Кад бих био бијело дугме" је једна од најзајебанијих симфо рок пјесама седамдесетих, и не заборавите СМАК, шибање и разглављивање!

  17. Nervozni poštar jebe.

  18. Meni su.padobranci najmiliji kolači.

  19. ШТА ТИ ТРАЖИШ ОВДЕ ТИ НИСИ СРБАДИЈА

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.