Prijava

bukvalno ko crnogorci.

ahahahaha dobila si kozu hm hm

jeste vi neke veverice ahaahaa

Пезосе, ћорнула сам ти слику, ваљда не'ш да се тишљу, ањњњњ :3

jeste vi neke veverice ahaahaa

HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHHAAHHAHHHAHA

жешће глуп сајт

Аматери, не поштујете хералдичка правила грба, само набацујете. Анализа структуре мог породичног грба. На врху се налази црна круна, што значи да носилац припада владарској породици. Уопште, комбинација црне, црвене и жуте говори о једној интензивној мешавини интензитета, страсти и мрака,као на немачкој застави. Трозупци који су ту уместо уобичајених мачева говоре о дијаболичној природи породице, нарочито зато што су окренути наниже. Јарац и змија су Сатанине животиње, то није потребно ближе објашњавати. Они су црни, с тим што су јарчији језик и фалус црвени, што су сексуалне алузије, а змији је црвено само око, што упућује на одређену врсту погледа на свет. И јарац и змија су пропети - агресивност. Црвени пентаграм у средини дисбалансира поделу грба на четири дела, а заједно са обрнутим трозупцима сигнализира нешто наопако. Разлика у величини између горњих и доњих четвртина говори о приземности, антинебеском, злу. Мото на латинском упућује на тежњу за изопачавањем.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200904/11065/medium_ameba.jpg

To Valdemare, jebeš ovaj sajt, ukucam dva puta iste parametre i da mi različite grbove. Sranje jebeno. Plus neke sranje boje i heraldika, motivi i sve. Baš sraćkast sajt. Gde su lavovi, zmije, zmajevi, orlovi? Ovo sve neke ribe, delfini i jeleni. Jebeš to. I sve boje ljubičaste, žute, i tako neka sranja.

Jesi pravio to na nekom sajtu Valdemare?

ko da sam starleta

Valdemare ko ti radio grb?

Pravio ga ja u Fotošopu, iz delova, svaki deo našao na drugom sajtu sajtu, pa bojio i razvlačio, jbg, čini mi se da nije loše ispalo. Pa ako ikad dobijem plemstvo... :)
Evo jarca, čisto da se vidi šta sam mu radio.
http://www.pmwf.com/Phorum/addon.php?4,module=embed_images,file_id=38824

A ovaj moto, Aspirando et perversando, to je moto neke engleske škole, koji u stvari glasi Aspirando et perseverando, samo zamenio slova :)

http://www.avonoldfarms.com/uploaded/photos/aspire.jpg