Predrayinjo je ljubomoran jer sam mu preuzeo "duznost", a uz to dobijam i veci honorar. Plus mi Din daje da se vidjam ponekad i sa Djelom ;) (crkni Predražinjo :P )
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
TĐ baca mačku sa terase.
predražinjo je dohvati, pa pokuša da mi je vrati, ali ne uspe, posle samo pokupi ostatke i donese mi da spremimo večeru
Tas dja ima dragi kamen u bubregu.
remorker me zato traži
Tasmanijska djavolica nije iz Tasmanije, a i dobra je ko dusa - na ranu da je metnes. Ona uprkos nepobitnim cinjenicama ovo porice vec 58 godina.
TĐ ima veće brkove od mene.
Remorker spava ispod mosta.
Pedja gaji siske ispod miske
predražinjo je ljubomoran na jedinog ovna kojeg drži u štali, jer mu povaljuje prve ljubavi
TĐ se oblači kao prostitutka.
Predrazinjo nedeljom rusi penzionerima figure za sah na Kalemegdanu i dere se "Komunistiiiii! Komunistiiiiii!!!!!".
Remorker se švaleriše sa Dinkićem.
predražinjova bivša švalerka je ubila muža da bi bila sa njim, a on je posle ostavio i našo mlađu
Predrayinjo je ljubomoran jer sam mu preuzeo "duznost", a uz to dobijam i veci honorar. Plus mi Din daje da se vidjam ponekad i sa Djelom ;) (crkni Predražinjo :P )
remorker svoj golemi honorar troši na kurve i perverzije
Tas dja je jedna od njih.
remorker me iskoristi a posle opije i otme mi pare, međutim, na izlazu ga sačekaju gorile pa ga prebiju ko vola
Remorker-ovo pravo ime je Rokvić Marinko, iz Donjeg Vrbna dolazi, oženjen, troje djece!!!
Tas dja glumi nevinasce da me navuce na batine.
katarinac je rodjena sestra od kanarinca
remorker je mazohista i uživa kad ga ja nsavučem