Tas dja najvise voli da me muci pevanjem u kupatilu
remorker za to vreme uzme gusle i prati me
Tas dja kad vozi bicikl na Adi umislja da je slucajni džogeri/biciklisti/roleraši prate ili da se trkaju sa njom.
remorker je zakupio par cigančića da kradu za njega
Tas dja je zakupila Arenu. Htela je da organizuje solistički koncert. Niko nije došao.
zato što je remorker na ušću pravio striptiz, svi su pohrlili da vide "najmanju kitu na svetu"
Tas dja-ina omiljena pesma je "ne kitu u usta" od Moby Dick-a.
remorker je bio tekstipisac te pesme, pogodite odakle mu inspiracija
hahaha... Tas dja svaki put kad gleda vesti i kad spiker kaze "Dobro vece" ona otpozdravi sa "Dobro ti bilo!".
remorker namiguje voditeljkama i misli da se one njemu smeškaaju, čak se i hvali svojim pajtosima ispred dragstora kako ga je pogledala lea kiš
Tas dja organizuje trke izmedju puzeva golaca i kisnih glisti.
remorker je glavni sponzor zvezda granda
Tas dja snima sve emisije. Fali joj samo jedna koja se emitovala 11.5.2006. Ali su joj i tu prepricali.
remorker je zabagovao vukajliju da ja ne bih širila istine o njemu
Tas dja stvarno veruje u to.
remorkeru je uspelo da piša i trči istovremeno
Tas davolici nije :)
remorker me je učio kako se to radi, ali bezuspešno, naime, sav se zapišao
Obeco sam da necu reci, ali sad ipak moram. Djavolica je bila toliko netalentovana da se usrala, a tek onda sam se ja upisao od smeha...
remorker je posle morao da mi pere guzu jer on je krivac za to što sam se usrala
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Tas dja najvise voli da me muci pevanjem u kupatilu
remorker za to vreme uzme gusle i prati me
Tas dja kad vozi bicikl na Adi umislja da je slucajni džogeri/biciklisti/roleraši prate ili da se trkaju sa njom.
remorker je zakupio par cigančića da kradu za njega
Tas dja je zakupila Arenu. Htela je da organizuje solistički koncert. Niko nije došao.
zato što je remorker na ušću pravio striptiz, svi su pohrlili da vide "najmanju kitu na svetu"
Tas dja-ina omiljena pesma je "ne kitu u usta" od Moby Dick-a.
remorker je bio tekstipisac te pesme, pogodite odakle mu inspiracija
hahaha...
Tas dja svaki put kad gleda vesti i kad spiker kaze "Dobro vece" ona otpozdravi sa "Dobro ti bilo!".
remorker namiguje voditeljkama i misli da se one njemu smeškaaju, čak se i hvali svojim pajtosima ispred dragstora kako ga je pogledala lea kiš
Tas dja organizuje trke izmedju puzeva golaca i kisnih glisti.
remorker je glavni sponzor zvezda granda
Tas dja snima sve emisije. Fali joj samo jedna koja se emitovala 11.5.2006. Ali su joj i tu prepricali.
remorker je zabagovao vukajliju da ja ne bih širila istine o njemu
Tas dja stvarno veruje u to.
remorkeru je uspelo da piša i trči istovremeno
Tas davolici nije :)
remorker me je učio kako se to radi, ali bezuspešno, naime, sav se zapišao
Obeco sam da necu reci, ali sad ipak moram. Djavolica je bila toliko netalentovana da se usrala, a tek onda sam se ja upisao od smeha...
remorker je posle morao da mi pere guzu jer on je krivac za to što sam se usrala