Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da se vratimo pogađanju onda? =D
Ja bih pre predstavjanju.
http://www4.slikomat.com/09/1204/wue-images.jpg
Ja: 170cm, mršava ko Oliva, ekstra kratka tamno smedja kosa, tamno braon oči sa trepavicama.
Izuzetno izbirljiva u izboru ljudi sa kojima želim da općim.
U kraju me smatraju (ko me ne zna) za drkadziju, jer se tako i predstavljam.
Ko ih jebe. Ko zna to da premosti, njemu dajem šansu.
Veliki sam mazohista jer trpim ko konj.
Meni bliske ljude čuvam po cenu života.
Preležala posesivnost i ljubomoru.
Do sada nisam imala normalnu drugaricu, i ne do bog da je imam.
Ljubav: Uf, tu sam tanka.
Sve me jure neke amebe i paprati. Ono sranje da se suprotnosti privlače, po cenu da je njemu do jaja a da ja umrem od dosade.
Moram da ti kažem da ličimo, samo što sam ja zift crna, i možda čak malo niža. =)
A meni si baš simpatična, mada verujem da umeš da drekneš na nekog vrlo lako. =)
Kako misliš preležala?
A momci samo što ne počnu da vrše fotosintezu, a...
Pa simpatisanje je kao što već jednom napisah obostrano ili otrostrano(Mara).
I ona ima kratku kosu. Hm:)))
Preležala znači, da sam to iskorenila iz sebe, jer sam shvatila koji je to kuluk i za mene i za osobu koja to trpi. Te dve bolesti prezirem.
A da dreknem itekako znam, i retko mi se ko tada suprotstavi, mada se brzo oladim.
Haha, ozb, kratku kosu? Nisam znala. Tri kratkokose Marije, koje su šanse? =)
I ja isto, ljubomora je jedina stvar koju nikad ne osećam, a kad osetim iskuliram i ne pokazujem. Najniže moguće osećanje, po meni.
A ja tebe zamišljam tako baš, mislim da si hiperaktivna, uvek u pokretu, dinamična, radije se bacaš na krevet ili pod i sedaš u turski sed tako da lako možeš dustaneš, da ti smeta kad je neko flegma i traljavo i smoreno radi nešto. Ne znam, tako mi deluješ. =)
Oćeš 10-ku ili 5-icu da ti dam?
Pogodi ga za sve pare:)))
U prvoj temi sam kao opisivala Maru, i tada je napisala da ima kratku kosu sa crvenim pramenovima, što znači da joj je ceo imidž opaljen.
Stvarno, koja verovatnoća da ćemo se nas tri zagotiviti, i da se pritom isto zovemo, da ni jedna nije Maja(pih), da dve imaju nadimak Mara, da smo žestoke i da se kapiramo:)))
Čoveče od 15 996 članova, baš nas tri, pa da li je slučajnost.
Što mene ovakve stvari zadivljuju:))) Viša sila i hemija čak i preko monitora.
Pa pazi, nije da hoću da se potrefi, ali me u poslednje vreme mnogo ljudi zove Mara. Ranije slabo, ali ovih dana sve više. =)
Našla se tri idiota, videle da je veselo spamovati i da su slične, pa poslušale izreku i sad se raduju. =D
hahahaha
Jedino što bi i neki hteli sa nama, a numu, pa se javljaju sa c/p rečenicama.
No...
Tako je i kod mene bilo. Kod nas ti je nadimak obaveza. Čim te ljudi tako zovu, tako te i vide, a čim se odazivaš, znači da ti se dopada. Ti i jesi Mara ili Maki, što mi je takodje cool.
E, a da napravimo akciju, da se odazovu Marije sa sajta, a? =)
Čoooveče, koja psihologija. Inače me najviše ljudi zove Marija, ako će baš neko ime, inače imam dosta krajnje...čudnih, nadimaka, svako me zove drugačije zbog nekih internih fora. =)
Кратка црвена коса са плавим праменовима. :)
Plavušoooooo! Ko moja najbolja drugarica.
Plavušoooooooo! Ko Marijina najbolja drugarica.
Каква плавуша. Отровно сам црвена, само имам неколико плавих праменова.
Maro, kod tebe obožavam dužinu tvojih misli, koju spakuješ u jednu rečenicu:))
Crvekapooooooo
Sa samo nekoliko plavih pramenovaaaaaaa
Evo dokaz da Mara može i više da napiše, i da ne laže da ima plave pramičke:)))
Е овако.
Висока сам 172, црвенокоса сам кратко ошишана са плавим прамичцима и рашчупаном косом.
Машем рукама кад причам. Жестоко разговарам, околина шизи због тога јер увек имам аргументе. Треба мене издржати понекад.
Мајо, Мара Муња удара муње а ја имам мачеве.
Moja greška. Obrnula sam pramičke, a ostalo je jasno.
Haha, vidi nas kratkokose patuljčice po imenu Marija, hahahha
Vas dve treba izdržati kad ste tako žustre, ja sam uglavnom easy going =D
Pa ti nam dodješ ko smirela:)))
Ma džem =D
Opuštena sam dok me neko ne iznervira, a ni tad se ne cimam nešto mnogo, ali kad ustanovim da me neko zajebava i da se pravi blesav.......
E onda mu se najebeš majke:)))
A i ti voliš po groblju da se muvaš.
Vidiš Mara... Celu noć krala po groblju, pa otišla kao da ocenjuje definicije, ne bi li smirila savest.
Bitno je da je napunila zamrzivač.