U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ej, a šta radite vi ovde na ovoj temi, ja, zamislite, prvi put ovde ulazim??:)
Mara voli zeku, a zeka je hejter, a Predražinjo zajebava, a Marija kulminira mene, a ja sam gladna.
Aaah, zeko, klasična dobrodošlica: piće ti je levo, hrana desno, orgije samo pravo. =)
Munjo, ko španska serija smo =D
Ми, Зеко, одавно овде млатимо празну сламу. Ова тема би требало да се зове Трио Маре, али ко је то могао да претпостави у почетку?
Муњо, хоћеш будимску? Била сам у Темпу вечерас. Све ме задњица боли од принудног групног секса. :))))))
Eto zeko, reče ti Marija.
Posluži se čime hoćeš i udri na trla baba lan, da ti prodje dan.....
i popiješ ban...
Ne znam kako mi dosad nismo.
Trio Mare je, inače, Marina kovanica, čisto da je pohvalim i tako nastavim da se šlihtam ljudima, hihi...
Та немојте молим Вас. :)
Oću Maro.
Ugura li ga ti nekom? :)))
E, mi se ubismo da objasnimo zeki šta i kako, a od nje ni traga ni glasa:))))
Боже сачувај! Ја се чувам тог незаштићеног секса. :)
Maro, ako nećeš taj nezaštićeni seks uzmi lepo korpu a ne kolica =D
Баш сте перверзне. :)
Da li taj Trio Mare može da se kupi negde u supermarketu kao njen stariji ukusni brat Rio Mare? :)))
Marija :)))))))))))))))))))))))))))))
Lepo si joj rekla.
Da ne voli guranje, uzela bi korpu, i tukla njome, a ne ovako.
Kuka, a lepo joj.
Sramota. I još traži da je tešimo.
ma iybacio me internet:))
znači tako, dobro dobro, samo da znam, a meni se spava pa ću vam se drugi put pridružiti
Ћутите вас две!
Лаку ноћ, Зеко.
Peđa, to smo nas tri patentirale dok smo jedno vreme bile u Riu, berući kafu na brazilskim poljima...sada smo ovde i ponovo možemo da budemo Trio Mare... ( ?! )
Laku noć zečiću
Ćao Zeko, i svrati da se zezamo.
Trio Mare ima da se kupi samo u inozemstvu.
Nećemo da ćutimo!
Sad ću da vam pokažem kako izgledam u krevetu dok se pripremam da zaspim.
Za 2 min. dok okačim.
Баш да видим!
Saće nam pošalje sliku kreveta sa belim čaršavima i nečim ( njom ) nabudženim i zgužvanim ispod =)))
http://www4.slikomat.com/09/1205/hod-Fotogr.jpg